×

Online pedagoška akademija 2021/2022

Predavači

prof. Slavica Bašić

Profesorica pedagogije i psihologije, doktor pedagogijskih znanosti sa specijalizacijama u pedgoškim koncepcijama, autorica niza znanstvenih i stručnih radova
Slavica Bašić
Slavica Bašić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Profesorica pedagogije i psihologije, doktor pedagogijskih znanosti sa specijalizacijama u pedgoškim koncepcijama, autorica niza znanstvenih i stručnih radova, od 2017.g. umirovljena sveučilišna profesorica u trajnom zvanju, radila na Sveučilištu u Zadru i Zagrebu. Bila je voditeljica i član u realizaciji niza znanstvenih projekata u matičnoj i drugim ustanovama, a među ostalima i master studija waldorfske pedagogije u Austriji (Wien i UNI Krems-Donau). Posebno je bila angažirana kao voditeljica i predavač u dopunskom studiju „Waldorfsko pedagoško osposobljavanje“ (Pedagoško učilište Janusz Korczak s pravom javnosti, Učiteljski fakultet Zagreb, Kultur und Paedagogik, Wien).

Osnivačica je i bivša predsjednica Instituta za waldorfsku pedagogiju (Zagreb) te pozvani predavač u (aktualnom) studiju waldorfske pedagogije „Škola za sutra“. Suosnivačica i bivša dopredsjednica je OMEPa Hrvatske te članica nekoliko međunarodnih udruga. Također je osnivačica i predsjednica Eos Centra za doživljajnu i relacijsku pedagogiju, s misijom stvaranja i afirmiranja inovativne pedagoške koncepcije koja povezuje „doživljaj“, odnos“ i „stvaralaštvo“ čovjeka kao bića odnosa i kreatora vlastitog razvoja i kulture življenja.

Posljednjih dvadeset godina provodi autorske edukacije iz područja doživljajnog učenja, senzornog razvoja djece predškolske dobi, odgojnog rada sa zahtjevnom djecom u vrtiću i školi te iz pedagogije odnosa.

Predavači