×

Dječji vrtić Ribica proglašen najljepšim vrtićem u Hrvatskoj

U natječaju za najljepši vrtić sudjelovalo je 40 vrtića iz 41 grada i općine iz cijele Hrvatske.
Dječji vrtić Ribica
Dječji vrtić Ribica

Izbor za najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj održao se već 4. godinu za redom u organizaciji portala gradonačelnik.hr i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Nakon sedam dana glasanja i preko 21.000 prikupljenih glasova, uvjerljivu pobjedu je odnio Dječji vrtić Ribica, iz Podbablja pokraj Imotskog.

Izbor je proveden na dvije platforme – Najljepši vrtić birao se na Facebook stranici gdje su korisnici birali najljepši vrtić putem fotografija, a pobjednike izbora za Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrao je stručni žiri.

Drugi u ukupnom poretku i pobjednik u kategoriji malih gradova je DV Maslačak iz Garešnice, a treći u ukupnom poretku i drugi u kategoriji općina je DV Vojnić iz Vojnića.

Prošlogodišnji pobjednik, DV Bambi iz Andrijaševaca ove je godine završio kao četvrti u ukupnom poretku i treći u kategoriji općina

U top 10 u ukupnoj kategoriji su, nadalje, DV Maslačak iz Murskog Središća, DV Pčelica iz Općine Molve, DV Lipa iz Općine Čađavica, DV Gaza iz Karlovca, DV Ljubičica iz Općine Jasenica i DV Tratinčica iz Pleternice.

Čestitamo svim sudionicima i organizatorima na uspješnom projektu koji je privukao pažnju čak 730.000 Facebook korisnika.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje