×

Iskoristite 10% popusta za sudjelovanje na Online pedagoškoj akademiji!

Priključite se vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake i educirajte se u vrijeme koje Vama odgovara, sada uz 10% popusta!
Last minute popust
Last minute popust

Nova pedagoška godina je započela, a s njome i nove prilike za edukacije i profesionalno usavršavanje. Sada već naviknuti na „novo normalno“ i dalje nastojimo našim najmlađima pružiti potrebnu podršku za kvalitetno, bezbrižno i zdravo odrastanje. Mliječni zub Online pedagoška akademija odlična je prilika za učenje i razvijanje vlastitih kompetencija te unaprjeđenje vlastitog odgojno-obrazovnog rada s djecom u najsigurnijem mogućem okruženju - online, i to u vrijeme kada Vama to najviše odgovara!

Ponovno smo okupili vrhunske predavače poput profesorica Slavice Bašić, Ree Fulgosi Masnjak, Višnje Rajić i drugih te praktičara iz dječjih vrtića i voditelja radionica za djecu, a program akademije pokriva aktualne teme s kojima se u svakodnevnom radu susreću odgojitelji i stručni suradnici vrtića. U pedagoškoj godini 2021./2022. očekuju vas tri modula koja obrađuju teme učenja putem osjetila, umjetničkog izražavanja i stvaranja te alternativne pedagogije. Svaki modul traje 3 mjeseca i obuhvaća različite formate učenja: video predavanja podijeljena u kraće video lekcije, panel razgovore s predavačima te virtualne radionice uživo.

Sudionike očekuje ukupno 30 sati edukativnog programa u jedinstvenom formatu koji omogućava neograničenu dostupnost svih edukativnih materijala, fleksibilnost, uključivanje većeg broja sudionika iz vrtića i financijske uštede u odnosu na edukacije uživo.

Posebna ponuda – 10% popusta na sve edukativne pakete!

Pripremili smo po dva edukativna paketa za vrtiće i fizičke osobe, ovisno o broju željenih licenci i/ili količini sadržaja. Iskoristite jedinstvenu priliku te od 22. do 30. rujna osigurajte svoje mjesto na Online pedagoškoj akademiji uz 10% popusta! Prijavite se i uštedite – javite nam se na info@mlijecnizub.hr.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje