×

Iskoristite 10% popusta za sudjelovanje na Online pedagoškoj akademiji!

Sudjelujte na vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake i educirajte se u vrijeme koje Vama odgovara, sada uz 10% last minute popusta! Tu je i nagradni natječaj u kojem možete besplatno osvojiti 1 Basic ili 1 Start paket!
Last minute popust
Last minute popust

Mliječni Zub Online pedagoška akademija i ove je godine odlična prilika za učenje i razvijanje kompetencija te unaprjeđenje vlastitog odgojno-obrazovnog rada s djecom. Štoviše, sve to pruža u najsigurnijem mogućem okruženju - online i u vrijeme kada Vama to najviše odgovara! Sami birate mjesto, vrijeme i uređaj na kojem ćete pratiti predavanja i ostale edukativne sadržaje.

Ponovno smo okupili vrhunske predavače i praktičare, a program akademije pokriva aktualne teme s kojima se u svakodnevnom radu susreću odgojitelji i stručni suradnici vrtića. U pedagoškoj godini 2022./2023. očekuju vas tri modula koja obrađuju teme boravka djece na otvorenom, djece i medija te elemente terapije igrom u svakodnevnom radu s djecom. Svaki modul traje 3 mjeseca i obuhvaća različite formate učenja: video predavanja podijeljena u kraće video lekcije, panel razgovore s predavačima te virtualne radionice uživo.

Sudionike očekuje ukupno 30 sati edukativnog programa u jedinstvenom formatu koji omogućava neograničenu dostupnost svih edukativnih materijala, fleksibilnost, uključivanje većeg broja sudionika iz vrtića i financijske uštede u odnosu na edukacije uživo.

Posebna ponuda – 10% popusta na sve edukativne pakete!

Prije samog početka novog edukativnog ciklusa, nudimo Vam jedinstvenu priliku da od 15. do 30. rujna osigurate svoje mjesto na vrhunskoj edukaciji uz poseban last minute popust od 10%! Pripremili smo po tri edukativna paketa za vrtiće i dva paketa fizičke osobe, ovisno o broju željenih licenci i/ili količini sadržaja.

Iskoristite jedinstvenu priliku, osigurajte svoje mjesto na Online pedagoškoj akademiji uz uštedu - javite nam se već danas na info@mlijecnizub.hr.

Nagradni natječaj

Poklanjamo 1 Basic i 1 Start paket za one najmotiviranije!

Svjesni vremena u kojem živimo, izazova koje ono donosi, ali isto tako i potreba svih uključenih u odgoj djece predškolske dobi, odlučili smo organizirati nagradni natječaj i pokloniti jedan Basic paket s 25 edukativnih sati za jednu fizičku osobu te jedan Start paket s 25 edukativnih sati za tri osobe iz jedne ustanove/vrtića!

Sve što trebate napraviti jest napisati nam koja tema s Online pedagoške akademije 2022/2023 se Vama kao pojedincu ili kolektivu najviše sviđa i kako bi Vam mogla pomoći u daljnjem radu s djecom.

Svoju prijavu na nagradni natječaj i komentare pošaljite na: info@mlijecnizub.hr najkasnije do 30. rujna, kada će žiri Mliječnog Zuba odabrati autore/autorice najbolje napisanih komentara i povratno im se javiti.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje