×

Iskoristite blagdanski popust od 12% i sudjelujte na prvoj Zoom radionici

Još uvijek nije kasno - uključite se u Online pedagošku akademiju uz 12% blagdanskog popusta. Online pedagoška akademija Mliječni zub započela je u listopadu, a kao i prethodnih godina program se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.
Blagdanski popust
Blagdanski popust
Foto: MliječniZub

Više od 500 sudionika iz 50 hrvatskih vrtića trenutno sudjeluje na predavanjima prvog modula pod nazivom "Boravak djece na otvorenom". Nije kasno da im se pridružite jer svi budući i sadašnji sudionici Akademije mogu pristupiti predavanjima neograničen broj puta sve do kraja rujna 2023. godine!

Ove pedagoške godine očekuje vas ukupno 50 sati edukativnog programa u jedinstvenom formatu koji omogućava neograničenu dostupnost svih edukativnih materijala, fleksibilnost, uključivanje većeg broja sudionika iz vrtića i financijske uštede u odnosu na edukacije uživo. Više informacija o cijenama i edukativnim paketima potražite ovdje.

Predavanja koja su već objavljena u sklopu prvog modula i kojima možete pristupiti odmah nakon registracije su:

Djeca u prirodi - izazov i inspiracija za stručne djelatnike i roditelje
Rizična igra
Šumski vrtić na Kokoda način

Blagdanski popust Mliječni Zub


Program nastavljamo interaktivnom Zoom radionicom "Igra i učenje na otvorenom" Silvije Zlatar koja će biti održana u dva termina (14.12. i 15.12.).

Ne propustite prvu Zoom radionicu na temu boravka djece na otvorenom!

Prvi modul ćemo zatvoriti krajem prosinca panel raspravom u kojoj će sudjelovati svi predavači prvog modula: Ljubimka Hajdin, Filip Panić i Lasta Pavić Orešković.

Fleksibilnost i kvaliteta Akademije privukla je ove godine rekordan broj sudionika, a program nastavljamo i sljedeće godine kroz još dva modula: Djeca i mediji te Elementi terapije igrom.

Prijavite se i uštedite - iskoristite 12% blagdanskog popusta na edukativne pakete do 23. prosinca!
Za sve informacije i upite javite nam se na info@mlijecnizub.hr

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje