×

Ministarstvo znanosti i obrazovanja preporučuje Online pedagošku akademiju 2021/2022

Ministarstvo znanosti i obrazovanja preporučuje Mliječni zub Online pedagošku akademiju 2021/2022 kao edukaciju koja može pridonijeti odgojno-obrazovnom radu s djecom rane i predškolske dobi.
Mliječni Zub
Mliječni Zub

Od samih početaka edukativnog projekta Mliječni Zub Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) prepoznalo je njegovu vrijednost te podržava projekt. Tako je i ove godine MZO izdalo službenu preporuku za Mliječni zub Online pedagošku akademiju 2021/2022. Pokroviteljstvo Ministarstva potvrda je iznimno kvalitetnog i bogatog programa cjelogodišnje edukacije koji sadrži teorijska i praktična znanja što potiče razvoj kompetencija koje kasnije dovode do kompetentnosti u radu s djecom.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja o edukaciji:
"Mišljenja smo da ova edukacija za odgojitelje i stručne suradnike iz sustava predškolskog odgoja i obrazovanja tijekom 2021./2022. može pridonijeti odgojno-obrazovnom radu s djecom rane i predškolske dobi te da planirane edukativne programe možete ponuditi odgojno-obrazovnim radnicima predškolskih ustanova i zainteresiranoj javnosti."

Osim 20 sati unaprijed snimljenih video predavanja, edukacija uključuje i 10 sati interaktivne edukacije te brojne dodatne edukativne materijale. 

Zašto online akademija - prednosti učenja putem interneta

Odgojno-obrazovni rad s djecom s vremenom se mijenja i neki tradicionalni pristupi više ne mogu pratiti novo suvremeno doba. Došlo je vrijeme digitalizacije, novih odgojnih mjera i drugačijeg pristupa odgoju. Online pedagoška akademija nudi roditeljima, odgojiteljima i stručnim suradnicima u dječjim vrtićima usvajanje najnovijih znanja i kompetencija u području ranog i predškolskog odgoja.

Kvalitetan izbor stručnog sadržaja i predavačaProgram je kreiran u suradnji s domaćim pedagoškim stručnjacima te pokriva ključne teme i aktualne izazove s kojima se u svakodnevnom radu susreću odgojitelji i stručni suradnici vrtića.

SigurnostU vremenu globalne pandemije sigurnost djece, zaposlenika i svih ostalih nam je na prvom mjestu! Učenje putem digitalnih tehnologija na daljinu jamči potpunu sigurnost svih uključenih u edukaciju.

Dostupnost 24/7/365Članovima Online pedagoške akademije omogućen je stalni pristup objavljenim edukativnim sadržajima, tijekom cijele godine. Predavanja se mogu pregledavati bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Fleksibilnost i lakša organizacija poslaKlasična edukativna događanja odvijaju se većinom za vrijeme radnog vremena, što stvara izazove u organizaciji rada. Kod online edukacije vrijeme i trajanje učenja možete prilagoditi svojim zaposlenicima i obvezama.

Uključivanje većeg broja sudionikaOnline edukacija pruža mogućnost jednostavnijeg i povoljnijeg educiranja većeg broja odgojno obrazovnih djelatnika vrtića. Na taj način uz manje ulaganja po zaposleniku dobivate veću količlinu stručnog znanja i kvalitetniju odgojno obrazvonu praksu.

Financijske uštedeZa razliku od klasičnih edukacija uživo, kod online edukacije nema dodatnih troškova vezanih za fizičku nazočnost, kao što su putni troškovi, dnevnice i sl.

Sudjelujte i vi na vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake, u vrijeme koje vama odgovara! Više informacija o programu i predavačima pronađite ovdje,  a o edukativnim paketima i cijenama ovdje.

 

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje