×

Nova Online pedagoška akademija 2021/2022

Ne propustite priliku za novo stručno usavršavanje uz Mliječni zub i to uz 20% popusta za prve prijave!
Online pedagoška akademija 2021/2022
Online pedagoška akademija 2021/2022
Foto: Mliječni zub

Pandemija Covid-19 onemogućila je održavanje konferencija i edukacija uživo, ali i pokazala kako moderne tehnologije i digitalni alati omogućavaju učinkovito učenje i komunikaciju na daljinu. Stoga smo u rujnu 2020. pokrenuli cjelogodišnji online edukacijski program koji je uspješno omogućio dodatnu izobrazbu i usavršavanje za širi krug odgojno obrazovnih djelatnika.

Mliječni zub Online pedagoška akademija 2020/2021 okupila je 250 virtualnih sudionika iz 40-ak vrtića te nekolicinu roditelja, koji su imali prilike poslušati 14 odličnih predavača tijekom 30 obrazovnih sati.

S veseljem najavljujemo novu Online pedagošku akademiju 2021/2022! Nastavljamo s online edukacijom, kako zbog trenutne pandemije, tako i zbog odličnih povratnih reakcija sudionika i zadovoljstva formatima učenja koje smo osmislili radi što jednostavnijeg i lakšeg praćenja sadržaja.

Vrhunski predavači i atraktivan programNova Online pedagoška akademija ponovno predstavlja vrhunske predavače poput profesorica Slavice Bašić, Ree Fulgosi Masnjak, Višnje Rajić i drugih te praktičara iz dječjih vrtića i voditelja radionica za djecu. Program kreiran u suradnji s domaćim pedagoškim stručnjacima, pokriva aktualne teme s kojima se u svakodnevnom radu susreću odgojitelji i stručni suradnici vrtića. U pedagoškoj godini 2021./2022. očekuju vas tri modula koja obrađuju teme učenja putem osjetila, umjetničkog izražavanja i stvaranja te alternativne pedagogije.

Svaki modul traje 3 mjeseca i obuhvaća različite formate učenja: video predavanja podijeljena u kraće video lekcije (15-30 min), panel razgovore s predavačima (snimljeni video razgovori s predavačima u formi okruglog stola - djelomično interaktivan format - polaznici mogu poslati pitanja predavačima dio s pitanjima i odgovorima predavača) te virtualne radionice uživo.

Sudionike očekuje ukupno 30 sati edukativnog programa u jedinstvenom formatu koji omogućava neograničenu dostupnost svih edukativnih materijala, fleksibilnost, uključivanje većeg broja sudionika iz vrtića i financijske uštede u odnosu na edukacije uživo.

Provjerite cijeli program i predavače Online pedagoške akademije 2021/2022!
Posebna ponuda – 20% popusta za prvih 20 prijava do 15. srpnja!Pripremili smo po dva edukativna paketa za vrtiće ovisno o broju željenih licenci - Start za 3 ili Team za 10 osoba. Svaka licenca vrijedi za jednu osobu koja nakon registracije postaje sudionik akademije i ima pristup edukativnim materijalima sukladno odabranom paketu. Za fizičke osobe smo također pripremili dva edukativna paketa ovisno o količini sadržaja – 25 ili 50 sati edukativnog programa.

Prve prijave su već u tijeku! Ne propustite priliku sudjelovati u odličnom edukacijskom programu koji možete pratiti u vrijeme koje Vama i Vašem timu najviše odgovara.

Požurite i iskoristite posebnu ponudu: prvih 20 prijavljenih do 15. srpnja dobiva 20% popusta na cijene paketa! Osigurajte svoje mjesto već danas – javite nam se na info@mlijecnizub.hr!

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje