×

Novo predavanje trećeg modula: "Otkrivanje i poticanje talenata, kreativnosti i darovitosti"

Od sada je sudionicima Online akademije Mliječni zub dostupno drugo video predavanje u sklopu trećeg modula posvećenog temi darovite i talentirane djece
Novo predavanje trećeg modula: "Otkrivanje i poticanje talenata, kreativnosti i darovitosti"

Treći modul Online pedagoške akademije Mliječni zub koji nosi naziv „Svako dijete ima (skrivene) talente“ se nastavlja. Nakon što je objavljeno prvo predavanje „Talent, darovitost i kreativnost u teoriji, istraživanjima i praksi“ Tomislava Goldina, sada je dostupno i drugo video predavanje koje donosi Bojan Branisavljević, stručni suradnik psiholog u dječjem vrtiću Botinec, koji već sedam godina vodi radionice za darovitu djecu udruge „Vjetar u leđa“ te edukacije o darovitosti za roditelje, odgojitelje i učitelje, a početkom 2020. stekao je titulu ECHA specijalista za obrazovanje darovitih.

U predavanju „Otkrivanje i poticanje talenata, kreativnosti i darovitosti“ donosi nam odgovore na pitanja kako roditelji, odgojitelji i ostali stručnjaci mogu prepoznati i poticati razvoj talenata, odnosno potencijalne darovitosti djeteta predškolskog uzrasta.

Kroz konkretne savjete i primjere saznajte koja je uloga roditeljskih odgojnih postupaka, vrijednosnih sustava i stavova te koji su načini pružanja podrške razvoju talenta. Otkrijte odgojno-obrazovne aktivnosti i sadržaje za razvoj kreativnosti, misaonih i socijalnih vještina te otpornosti, kao i teorije razvoja talenta i darovitosti te uloge obitelji, vrtića, škole i zajednice u tome.

Osim samog predavanja, svim sudionicima su na raspolaganju i dodatni radni materijali.

Kao registrirani korisnici, predavanje možete pregledati nakon prijave na platformu Mliječni zub.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje