×

Online pedagoška akademija 2021/2022 u potpunosti ispunila očekivanja sudionika!

Edukativni program Mliječnog Zuba ponovno je postigao veliki uspjeh i dobio iznimno pozitivne reakcije više od 350 sudionika - odgojitelja i roditelja
Zadovoljstvo korisnika
Zadovoljstvo korisnika
Foto: Pixabay

S toplim danima koji najavljuju početak ljetnog odmora, bližimo se kraju Online pedagoške akademije 2021/2022, cjelogodišnjeg edukativnog programa o odgoju djece rane i predškolske dobi, kojemu je pokrovitelj Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Ovogodišnje izdanje, koje je obuhvatilo teme učenja putem osjetila, umjetničkog odgoja i alternativnih pedagogija, kroz 30 sati programa, 15 predavača i razne online formate, pružilo je edukativne sadržaje za više od 350 sudionika.Istraživanje zadovoljstva korisnikaTijekom svibnja proveli smo anketu o zadovoljstvu edukacijskim programom među polaznicima akademije, a ona je pokazala da:

  • 96% sudionika smatra da je program akademije u velikoj mjeri ispunio njihova očekivanja
  • 4,65 je prosječna ocjena zadovoljstva polaznika
  • 92% sudionika želi sudjelovati u sličnom edukativnom programu iduće godine
  • 94% polaznika je predavanja pratilo izvan radnog vremena
  • 92% sudionika vjeruje kako će novostečena znanja moći primijeniti u svakodnevnom radu
  • 89% sudionika bi preporučilo ovaj edukativni program kolegama

Istrazivanje

Dojmovi polaznika Online pedagoške akademije 2021-2022Zahvaljujemo svim sudionicima koji su ispunili anketu te s nama podijelili svoje dojmove! Donosimo vam samo neke od njih:

Edukacija je kvalitetno pripremljena i vrlo interesantno izložena, relevantna, primjenjiva u praksi s mnogim konkretnim idejama i primjerima. Vrlo sam zadovoljna i načinom održavanja Online pedagoške akademije pri čemu svatko može pratiti edukacije svojim tempom, budući da su materijali konstantno dostupni na platformi. Smatram ju izuzetno korisnom za svoj daljnji rad u pedagoškoj struci, zbog širokog izbora tema vezanih za odgoj i obrazovanje predškolske djece.

Dobila sam jako puno informacija, ponovila i potvrdila postojeće znanje, nadogradila novim spoznajama i informacijama. Predavanja su jako zanimljiva, razumljiva te mi se sviđa što predavanja mogu ponovno pregledati.

Sva predavanja su bila vrlo zanimljiva i poučna, a najkorisnije mi je predavanje prof. Fulgosi Masnjak o senzornoj integraciji. Sada bolje razumijem ovu razvojnu teškoću i pristup djetetu unutar ustanove. Najinspirativnije mi je bilo predavanje o glazbenoj edukaciji – divno prezentirano, s krasnim konkretnim primjerima za rad.

Uskoro - Online pedagoška akademija 2022/2023Kako bismo ovu uspješnu praksu na obostrano zadovoljstvo nastavili, pripremili smo novi edukacijski ciklus – Online pedagošku akademiju 2022/2023 koja kreće od listopada! Sve o programu, predavačima i cijenama pronađite ovdje: Online pedagoška akademija 2022/2023, a za prve predbilježbe po posebnim uvjetima javite nam se na info@mlijecnizub.hr!

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje