×

Pitanja i odgovori predavača na temu darovitosti djece

Objavljena su pitanja i odgovori predavača na temu na temu darovitosti i razvijanja talenata u sklopu trećeg modula Online pedagoške akademije Mliječni zub
Q&A - Lana Kihas i Ksenija Benaković
Q&A - Lana Kihas i Ksenija Benaković
Foto: Mliječni zub

Program trećeg modula Online pedagoške akademije Mliječni zub – "Svako dijete ima (skrivene) talente" je pri kraju. Objavljena su tri predavanja na temu darovitosti djece Bojana Branisavljevića, Tomislava Goldina i Ksenije Benaković, kao i svi radni materijali koji prate predavanja.

Posljednji u nizu edukativnih videa ovog modula su odgovori predavača na pitanja koja su im postavili polaznici Online pedagoške akademije Mliječni zub: Q&A - pitanja i odgovori predavača. Kao registrirani korisnici, sva video predavanja, edukativne materijale i Q&A videe možete pregledati nakon prijave na platformu Mliječni zub.

Q&A - Lana Kihas i Bojan Branisavljević

Za kraj vam pripremamo nekoliko bonus predavanja!

Sa završetkom trećeg modula Online pedagoška akademija se bliži svome kraju. No, pripremili smo i nekoliko vrlo zanimljvih bonus predavanja koja će biti objavljena idući tjedan.

Jedno od njih je predavanje na engleskom jeziku Katinke Gøtzsche, predsjednice Danskog društva za promicanje životne mudrosti kod djece. Ona će govoriti o odnosnoj kompetenciji, suosjećanju i empatiji te kako ih razvijati kod djece rane i predškolske dobi.

Magistra nutricionizma, Diana Gluhak Spajić, u svom predavanju će govoriti o izazovima i pravilima prehrane u dječjim vrtićima, a osim predavanja za stručnjake ranog i predškolskog odgoja, pripremamo i dva kraća predavanja za roditelje: "Dijete u stresu" Staše Kukulj i "Zdrava prehrana djece" Patricije Kreš koja odgojitelji mogu podijeliti s roditeljima.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje