×

Pitanja i odgovori predavačica na temu suradnje roditelja i odgojitelja

Objavljena su pitanja i odgovori predavačica na temu suradnje roditelja i odgojitelja u sklopu drugog modula Online pedagoške akademije Mliječni zub
Q&A - Lana Kihas i Adrijana Višnjić Jevtić
Q&A - Lana Kihas i Adrijana Višnjić Jevtić

Drugi modul Online pedagoške akademije Mliječni zub – "Izazovi suradnje u doba modernog roditeljstva" je pri kraju. Objavljena su tri predavanja na temu kako izgraditi kvalitetan i partnerski odnos roditelja i odgojitelja koja su održale dr. sc. Ivana Visković, dr. sc. Adrijana Višnjić Jevtić i Lana Kihas. Uz predavanja su dostupni i svi radni materijali koji prate predavanja.

Posljednji u nizu edukativnih videa ovog modula su odgovori predavačica na pitanja koja su im postavili polaznici Online pedagoške akademije Mliječni zub: Q&A - pitanja i odgovori predavačaKao registrirani korisnici, sva video predavanja, edukativne materijale i Q&A videe možete pregledati nakon prijave na platformu Mliječni zub.

Q&A - Lana Kihas

Treći modul "Svako dijete ima (skrivene) talente" je u pripremi!
Marljivo radimo na pripremi posljednjeg, trećeg modula Online pedagoške akademije Mliječni zub - "Svako dijete ima (skrivene) talente" te su snimanja predavanja u tijeku.

Svako dijete je kreativno i talentirano te ima određene sposobnosti i potencijale koje treba razviti. Kreativnim pristupom odgoju potičemo kreativan razvoj djeteta i dječji talent. Djeca trebaju biti ono što izvorno jesu, a njihov je talent upravo ono što rade s lakoćom. Djeca traže da ih se slijedi, a ne vodi, no to ne znači dopustiti im da rade što hoće, već njegovati njihovu kompetenciju i uvažavati ih kao osobe koje znaju i umiju.

Popis tema i predavača trećeg modula na temu kreativnosti i talenata djece možete pogledati ovdje.


Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje