×

Posljednje predavanje trećeg modula: „Izazovi u razvoju potencijala“

Sudionicima Online akademije Mliječni zub dostupno treće video predavanje unutar trećeg modula - „Izazovi u razvoju potencijala“ Ksenije Benaković.
Ksenija Benaković
Ksenija Benaković
Foto: Mliječni zub

U sklopu trećeg modula Online pedagoške akademije Mliječni zub, naziva "Svako dijete ima (skrivene) talente", objavljeno je novo predavanje "Izazovi u razvoju potencijala".

Treće predavanje posljednjeg modula donosi Ksenija Benaković, dopredsjednica Udruge Vjetar u leđa te kreatorica i voditeljica radionica za darovitu djecu Iskrice koja je primila nagradu Hrvatskog psihološkog društva „Marulić – Fiat psyhologia“ za osobit doprinos razvitku primijenjene psihologije.

Istraživanja pokazuju da više od 50% talentirane i darovite djece podbaci u obrazovnom sustavu. Koji su to najčešći i najveći izazovi koji se postavljaju na putu do ostvarivanja maksimuma potencijala djeteta? Koja su to ponašanja, stavovi i poruke koje roditelji šalju u najboljoj namjeri da potaknu dijete, a pri tome ga zapravo inhibiraju? Što dovodi dijete do podbačaja (tj. izostanka ostvarivanja razine za koju ima potencijal)? Odgovore na navedena pitanja pronaći ćete u ovom predavanju.

Osim samih predavanja, svim sudionicima su na raspolaganju prezentacije, kao i dodatni radni materijali.

Predavanje mogu pregledati registrirani korisnici nakon prijave na platformu Mliječni zub.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje