×

Zanimaju li vas teme iduće Mliječni Zub edukacije za odgojitelje i roditelje?

Online pedagoška akademija 2022/2023 Mliječnog Zuba donosi nove aktualne teme o odgoju djece rane i predškolske dobi, a do kraja lipnja možete ostvariti popust za rane prijave!
Zanimaju li vas teme iduće Mliječni Zub edukacije za odgojitelje i roditelje?
Foto: Mliječni Zub

Online pedagoška akademija Mliječni Zub osmišljena je kao cjelogodišnji edukativni program pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, a u do sada dva održana ciklusa ugostio je vodeće stručnjake iz područja pedagogije i psihologije te praktičare iz dječjih vrtića, voditelje radionica za djecu i edukatore. Kroz više od 60 sati edukativnog sadržaja u različitim formatima educiralo se 600 sudionika - odgojitelja i roditelja.

Ovaj jedinstveni format pokazao se idealnim ne samo zbog pandemijskih uvjeta već i zbog svoje fleksibilnosti i prilagodljivosti svakom pojedinom sudioniku. U prilog tome govore i pozitivni rezultati istraživanja zadovoljstva polaznika, a što su neki od njih rekli možete pročitati ovdje.

Veselimo se najaviti novu Online pedagošku akademiju 2022/2023 koja ponovno donosi aktualne teme razrađene od strane provjerenih pedagoških stručnjaka u tri modula:

  1. Elementi terapije igrom u svakodnevnom radu s djecom – kako primijeniti terapijsku igru za rješavanje emocionalnih poteškoća djece
  2. Djeca i mediji – korištenje digitalnih tehnologija, primjeri digitalnih alata
  3. Boravak djece na otvorenom – dobrobiti boravka na zraku, planiranje aktivnosti djece i rizična igra

Svaki modul traje 3 mjeseca i obuhvaća različite formate učenja: video predavanja podijeljena u kraće video lekcije (15-30 min), panel razgovore s predavačima kojima polaznici mogu poslati pitanja te virtualne radionice uživo.

Sudionike očekuje 25 do 50 sati edukativnog programa u jedinstvenom formatu koji omogućava neograničenu dostupnost svih edukativnih materijala, fleksibilnost, uključivanje većeg broja sudionika iz vrtića i financijske uštede u odnosu na edukacije uživo.

Provjerite cijeli program i predavače Online pedagoške akademije 2022/2023!

Posebna ponuda – 10% popusta za prijave do 30. lipnja!Ove godine predstavljamo novitet u ponudi edukativnih paketa za vrtiće ovisno o broju željenih licenci. Uz Start za 3 ili Team za 10 osoba, ove godine tu je i Maxi paket za 30 osoba koji donosi dodatne uštede i prednosti. Više informacija o cijenama paketa pronađite OVDJE.

Svaka licenca vrijedi za jednu osobu koja nakon registracije postaje sudionik akademije i ima pristup edukativnim materijalima sukladno odabranom paketu. Za fizičke osobe smo pripremili dva edukativna paketa ovisno o količini sadržaja – 25 ili 50 sati edukativnog programa.

Prve prijave su već u tijeku! Ne propustite priliku sudjelovati u odličnom edukacijskom programu koji možete pratiti u vrijeme koje Vama i Vašem timu najviše odgovara.

Požurite i iskoristite posebnu ponudu: ostvarite 10% popusta na cijene paketa za prijave do 30. lipnja! Osigurajte svoje mjesto već danas – javite nam se na info@mlijecnizub.hr!

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje