×

Dječji vrtić Gloria

Labin

Dječji vrtić „Gloria“ lociran je na periferiji grada Labina u oazi mira i zelenila, desetak minuta laganog hoda od središta grada.
Dječji vrtić Gloria

Imate pitanje? Javite nam se!

Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Dječji vrtić „Gloria“ lociran je na periferiji grada Labina u oazi mira i zelenila, desetak minuta laganog hoda od središta grada.

Priča o našem vrtiću

Počevši s radom 1995. Godine dječji vrtić „Gloria“ bilježi stalan broj upisane djece koja nakon boravka u programu jaslica, te vrtićkom programu postaju sretni i uspješni predškolci spremni za školu. Kroz dugogodišnje pedagoško iskustvo u radu s djecom, radionice, druženje s roditeljima, kraće programe, učestvovanje djece na priredbama za roditelje te usavršavanje djelatnika, vrtić se razvijao zajedno s djecom i za djecu.

Pedagoški rad u vrtiću odvija se u skladu s pedagoškim standardom, s ciljem podizanja kvalitete stručnog i pedagoškog rada. Dječji vrtić „Gloria“ svakom djetetu omogućava razvoj maksimalnih sposobnosti te osjećaj da je voljeno i zbrinuto, da sačuva svoju individualnost i posebnost, da bude što uspješnije, da nauči razmišljati i učiti; da bude svjesno sebe i sigurno u sebe, da bude zadovoljno u igri i radu, da bude hrabro i samostalno te nadasve sretno i smireno.

Dječji vrtić „Gloria“ omogućava razvijanje sposobnosti i kreativnosti kroz osmišljen cjelodnevni program ili kraće programe. U pedagoški osmišljenom okruženju uz stručnu pomoć pedagoga, psihologa i odgajatelja omogućujemo svakom djetetu aktivnost i igru prilagođenu njegovim potrebama. Trudimo se maksimalno da u našem vrtiću djeca i roditelji pronalaze svoj drugi dom i sve ono što je uz dom vezano: ljubav, toplinu, sigurnost i brižnost.

Programi

Cjelodnevni program

 • Redoviti program

Kratki program

 • Redoviti program
 • Jezični program - engleski

Detaljne informacije

Redoviti program

Cjelodnevni desetsatni program provodi se u dvije odgojne skupine za djecu od prve godine života do polaska u osnovnu školu.

Cjelodnevni desetsatni program provodi se u dvije odgojne skupine za djecu od prve godine života do polaska u osnovnu školu. Redoviti program našeg vrtića temeljen je na humanističko – razvojnoj koncepciji odgoja i obrazovanja predškolske djece, a obilježava ga primjena suvremenih teorijskih i praktičnih postignuća.

Posebnu pažnju stavljamo na:

 • Emocionalni razvoj
 • Tjelesni i psihomotorni razvoj
 • Poticanje govora i komunikacije
 • Poticanje pozitivne slike o sebi
 • Poticanje pozitivne slike o svijetu koji nas okružuje
 • Razvijanje samostalnosti
 • Poticanje socijalizacije
 • Razvijanje društvenih odnosa
 • Spoznajni razvoj

Program koji je prilagođen razvojnim potrebama djece i njihovim mogućnostima kroz mnogobrojne aktivnosti omogućuje djeci raznovrsne spoznaje i doživljaje. Kontinuirano surađujemo s roditeljima što pridonosi kvaliteti rada.

Program engleskog jezika

Program ranog učenja engleskog jezika – verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Program ranog učenja engleskog jezika – verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Razvijanjem senzibiliteta za strani jezik utječe se na cjelokupni razvoj djeteta, a osobito na govorne sposobnosti i percepciju. Dijete kroz igru na najlakši i njemu najprirodniji način uči jezik te stječe osnovno znanje o jeziku.

Učenjem engleskog jezika u ranoj dobi, djeca se senzibiliziraju za englesko govorno područje, kroz igru djeca vrlo brzo bogate fond i rječnik engleskog jezika, pobuđuje se njihov interes za komunikaciju i izražavanje na engleskom jeziku, što pomaže djeci da stvore pozitivnu sliku o sebi te spoznaju socijalne vještine. Djeca se u ugodnom okruženju okupljaju i kroz zajedničku igru u prijateljskom ozračju obogaćuju svoja iskustva i spoznaje.

Lokacije i kontakti

Dječji vrtić GloriaMatije Grpca 252220 Labin
mob: 052 857 400
mail: web: djecjivrticgloria.hr
Dječji vrtić Gloria

Imate pitanje? Javite nam se!

Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem roku!