×

Online pedagoška akademija Mliječni zub je počela!

Online pedagoška akademija Mliječni zub i službeno je započela! Objavljeno je prvo video predavanje unutar prvog modula: "Stres, trauma i kriza - odakle dolazimo i kamo idemo?" psihologinje Mije Roje Đapić.
Mija Roje Đapić
Mija Roje Đapić
Foto: Mliječni zub

Nova pedagoška godina je započela, specifična i prilično drugačija od svih prethodnih, a pred odgojiteljima i roditeljima je doista izazovno razdoblje. Pomalo već naviknuti na „novo normalno“, svi skupa se trudimo našim najmlađima pružiti potrebnu podršku kako bi se što bezbolnije i jednostavnije prilagodili novonastaloj situaciji. U vrijeme koje zahtijeva dodatan trud i angažman odgojno-obrazovnih djelatnika, ostaje malo vremena za osobni i profesionalni razvoj. No, upravo sada edukacija i dodatna podrška svima nam je itekako potrebna. Stoga smo u suradnji s cijenjenim stručnjacima pokrenuli program cjelovite i u potpunosti sigurne Online pedagoške akademije Mliječni zub!

Akademija je službeno započela 21. rujna kada je objavljeno prvo predavanje "Stres, trauma i kriza - odakle dolazimo i kamo idemo?" psihologinje Mije Roje Đapić koje je dostupno svim registriranim korisnicima nakon prijave na platformu Mliječni zub. Proljeće 2020. godine donijelo je puno promjena, teških okolnosti i zahtjeva za prilagodbu od strane djece, roditelja, ali i stručnjaka uključenih u odgoj i skrb o djeci. Što se dogodilo - nama odraslima i djeci, gdje smo i kako smo danas, a gdje ćemo i kako ćemo biti kroz dvije godine, saznajte u ovom predavanju.

Mija Roje Đapić je psihologinja u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i studentica doktorskog studija prevencijske znanosti. Završila je četverogodišnju specijalizaciju iz integrativne psihoterapije te kraće treninge iz drugih psihoterapijskih modaliteta (art terapija, play terapija, TFCBT, emotional focused therapy, attacment based therapy).

Uz samo predavanje, prijavljenim korisnicima su na raspolaganju i dodatni radni materijali koje mogu preuzeti, a nalaze se ispod videa.

Uživajte u predavanju i ne zaboravite nam poslati svoje komentare ili pitanja za predavačicu Miju Roje Đapić, a odgovore ćemo objaviti također u video formatu pri kraju modula. Svoja pitanja pošaljite na info@mlijecnizub.hr ili ispunite obrazac ovdje.

Ako još niste osigurali svoje virtualno mjesto, vrijeme je da to učinite!Za sve one koji se još nisu odlučili za sudjelovanje na Online akademiji - još uvijek nije kasno, pridružite nam se i vi! 

Za vrtiće smo pripremili 2 paketa s različitim opsegom edukativnih sati:

  • Start paket – 3 djelatnika, 25 sati edukativnog programa
  • Team paket – 10 djelatnika, 45 sati edukativnog programa

Za rezervacije i informacije o cijenama - kontaktirajte nas na: info@mlijecnizub.hr.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje