×

Uskoro počinje prva online pedagoška akademija Mliječni zub!

Nova pedagoška godina je započela, specifična i prilično drugačija od svih prethodnih, a pred odgojiteljima i roditeljima je doista izazovno razdoblje.
Ana Raguž
Ana Raguž
Foto: Mliječni Zub

Nova pedagoška godina je započela, specifična i prilično drugačija od svih prethodnih, a pred odgojiteljima i roditeljima je doista izazovno razdoblje. Pomalo već naviknuti na „novo normalno“, svi skupa se trudimo našim najmlađima pružiti potrebnu podršku kako bi se što bezbolnije i jednostavnije prilagodili novonastaloj situaciji.

U vrijeme koje zahtijeva dodatan trud i angažman odgojno-obrazovnih djelatnika, ostaje malo vremena za osobni i profesionalni razvoj. No, upravo sada edukacija i dodatna podrška svima nam je itekako potrebna. Stoga smo u suradnji s cijenjenim stručnjacima pokrenuli program cjelovite i u potpunosti sigurne Online pedagoške akademije Mliječni zub, od čijeg nas početka dijeli svega dva tjedna! Ovih dana smo snimili predavanja tri izvrsne psihologinje, profesorice Tanje Sever, Mije Roje Đapić i Ane Raguž. Upravo njihova predavanja čine okosnicu našeg prvog modula „Emocionalna inteligencija – kako preživjeti stresu unatoč“.

Mia Roje Đapić

Kako u ovim kriznim vremenima najmlađima pružiti psihološku i emocionalnu podršku – saznat ćete u predavanju prof. Mije Roje Đapić iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Njezina kolegica Ana Raguž govori o psihološkoj otpornosti – što je, kako je jačati kod djece, ali i kod sebe samih. Klinička psihologinja Tanja Sever u svom predavanju dat će vam korisne smjernice kako prepoznati emocionalnu nezrelost kod predškolske djece, kod kojih se skupina djece najčešće javlja i kada treba „pozvoniti zvono za uzbunu“.

Svako od predavanja traje dva sata, a podijeljeno je u nekoliko kraćih cjelina i lekcija, kako biste ih jednostavnije mogli pratiti. Budući da sudionici sve prate putem svojih računala, u vrijeme kada njima najviše odgovara, a moguće je uključiti više djelatnika vrtića, program je fleksibilan u odnosu na vaše potrebe te je u potpunosti siguran za praćenje. Na platformi Mliječni zub će vas svaki mjesec čekati novi stručni edukativni sadržaji, ukupnog trajanja 30 sati, koje ćete moći pregledavati neograničen broj puta unutar godine dana te si tako sami organizirati vrijeme i tempo educiranja!

Saznajte više informacija o cijenama edukativnih paketa, programu, kao i predavačima i voditeljima radionica!

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje