×

I ove godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja preporučuje Online pedagošku akademiju!

Mliječni Zub Online pedagoška akademija 2022/2023 održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te ju preporučuje kao edukaciju koja može pridonijeti odgojno-obrazovnom radu s djecom rane i predškolske dobi
MZO
MZO

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) prepoznalo je vrijednost edukativnog projekta Mliječni Zub od samih početaka. Nakon pokroviteljstva prvih edukativih konferencija uživo koje su okupile više od 75 renomiranih predavača i stručnjaka te više od 1.000 sudionika, MZO podržava i online edukacijski program Online pedagoške akademije. Tako je i ove godine MZO izdalo službenu preporuku za Mliječni zub Online pedagošku akademiju 2022/2023. Pokroviteljstvo Ministarstva potvrda je kvalitetnog i bogatog programa cjelogodišnje edukacije koji ravnateljima, odgojiteljima i stručnim suradnicima vrtića, ali i roditeljima nudi priliku za edukaciju i upoznavanje s najnovijim modelima i načinima rada u odgoju i obrazovanje djece rane i predškolske dobi.

Online pedagoška akademija 2022/2023 održat će se u tri velika modula tijekom devet mjeseci, a glavne teme su elementi terapije igrom u svakodnevnom radu s djecom, utjecaj medija na djecu i važnost boravka djece u prirodi. Navedene teme pokazale su se kao aktualna potreba vrtićkih stručnjaka, jednako kao i roditelja. Osim 20 sati unaprijed snimljenih video predavanja, edukacija uključuje i 10 sati interaktivne edukacije te brojne dodatne edukativne materijale.

Sudjelujte i vi na vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake, u vrijeme koje vama odgovara! Na našim stranicama pronađite više informacija o programu i predavačima, kao i o edukativnim paketima i cijenama ili nam se obratite na info@mlijecnizub.hr.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje