×

Mliječni zub

Uvjeti korištenja

Informacija o uvjetima korištenja edukativne platforme MliječniZub

Korištenjem web stranica Mliječni zub smatra se da razumijete i prihvaćate uvjete korištenja. Ukoliko niste suglasni s uvjetima korištenja, nećete biti u mogućnosti u potpunosti koristiti ove stranice. Materijali objavljeni na web stranicama Mliječni zub zaštićeni su autorskim pravima (audio i video materijali, tekstovi, fotografije, baze podataka).

Nakon registracije i prijave na web stranice Mliječni zub, prilikom kojih prikupljamo vaše osobne podatke u skladu sa Zaštitom privatnosti, dozvoljeno vam je pregledavati i privremeno preuzeti objavljene materijale za osobnu, nekomercijalnu svrhu i za osobni uvid.

Licenca podrazumijeva dozvolu za korištenje, a ne prijenos prava vlasništva. Licenca glasi samo na jednu osobu, koja se registrira, i nije joj dozvoljeno sadržaj web stranica dijeliti s drugim osobama. Isto tako, nije dozvoljeno kopirati preuzete materijale, koristiti ih za komercijalne svrhe, kao niti za javna izlaganja. Licenca prestaje ako prekršite navedena pravila.

Svi sadržaji Mliječnog zuba koriste se na vlastitu odgovornost i Mliječni zub ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem te tako Mliječni zub ne prihvaća nikakvu pravnu ili drugu odgovornost u pogledu informacija na ovim stranicama.

Sve informacije na Mlijecnizub.hr nisu nužno sveobuhvatne, potpune, točne ili ažurirane te su ponekad povezane s vanjskim web stranicama/linkovima (nad kojima Mliječni zub nema nikakvu kontrolu i za koje ne preuzima nikakvu odgovornost).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove stranice smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako smatrate da je putem web stranica Mliječni zub došlo do povrede autorskih prava, slučaj odmah prijavite na e-mail adresu info[@]mlijecnizub.hr. Slučaj će u najkraćem roku biti razmotren, a sporni sadržaji, ako se utvrdi povreda, bit će u najkraćem roku uklonjeni.

Materijali koji se objavljuju na web stranicama Mliječni zub mogu sadržavati određene tehničke ili sadržajne pogreške. Cilj nam je u što većoj mjeri otkloniti smetnje uzrokovane tehničkim pogreškama. Međutim, postoji mogućnost da su neki podaci i informacije izrađeni u formatima koji nisu bez pogrešaka, te stoga ne možemo jamčiti da će se naše usluge odvijati bez prekida ili da takvi problemi neće na neki drugi način utjecati na njih. Mliječni zub ne preuzima nikakvu odgovornost za probleme koji nastanu zbog uporabe ove domene ili bilo kojih povezanih vanjskih linkova.

Mliječni zub može promijeniti ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Korištenjem ove web stranice suglasni s trenutnom verzijom ovih uvjeta korištenja.