×

Online pedagoška akademija 2023/2024

Predavači

Snježana Turković

Odgojiteljica Snježana Turković aktivna je sudionica kulturno - društvenih zbivanja na otoku Rabu.
Snježana Turković
Snježana Turković
Foto: MliječniZub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Snježana Turković, rođena je 22.04.1970. u Rijeci.

2010. godine stječe zvanje Stručna prvostupnica (baccalaurea) predškolskog odgoja na Sveučilištu u Rijeci, Učiteljski fakultet u Rijeci.

Od listopada 2010. godine stalno je zaposlena u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ - Rab. Uz posao odgojitelja aktivno sudjeluje u kulturno - društvenom životu na otoku Rabu i izvan njega radeći sa djecom i za djecu, ali i sa odraslima posebno njegujući tradicijsku glazbu pjevanjem u ženskim klapama „Sozal“ i „Anima Arbae“ te župnom crkvenom zboru. 2007. postaje stipendistica ljetne glazbene škole Dunje Vejzović.

Vodi lutkarsko scenske radionice, interesne grupe za odgojitelje, Zajednice učenja te je autorica nekoliko predstava za djecu. 2017. godine stječe zvanje Odgojitelj - mentor, a 2022. zvanje Odgojitelj - savjetnik.

Ljubav prema otoku Rabu, njegova kulturna i prirodna bogatstva želi približiti djeci od najranije dobi te izdaje dvije slikovnice „Rapske Vile“ i „Priča o zelenom otoku“. Od 2010. aktivno sudjeluje na mnogim stručnim i stručno - znanstvenim skupovima pišući stručne radove i izlažući o svojoj odgojno - obrazovnoj praksi u radu sa djecom rane i predškolske dobi

Predavači