×

Online pedagoška akademija 2023/2024

Predavači

Renata Marinković Krvavica

Renata Marinković Krvavica već 22 godine radi u dječjem vrtiću Različak u Zagrebu u programu ranog učenja njemačkog jezika.
Renata Marinković Krvavica
Renata Marinković Krvavica
Foto: MliječniZub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Predavačica Marinković Krvavica je 2003. godine završila izobrazbu za dramskog pedagoga u Kölnu i od tada vodi radionice za odgojitelje i učitelje njemačkog jezika koji rade s djecom predškolske dobi, odnosno djecom u prvim i drugim razredima osnovne škole. U svom radu, osim na rano učenje njemačkog jezika, stavlja naglasak na humor i razvoj psihološke otpornosti djece predškolske dobi.

2016. godine magistrirala je na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2022. promovirana je u odgojiteljicu savjetnicu.
Članica je predsjedništva Hrvatskog društva učitelja i profesora njemačkog jezika. Kao voditeljica vrtićke sekcije koordinira radionice za odgojitelje i učitelje koji rade u programu ranog učenja njemačkog jezika.

Voditeljica je manifestacije kazališnog druženja za djecu predškolskih ustanova i osnovnih škola pod nazivom Unser Deutsch im Theater/ Naš njemački u kazalištu koje je svoju premijeru imalo 2019. u kazalištu Žar ptica u Zagrebu.

Predavači