×

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove godine preporučuje Mliječni Zub prepoznajući kvalitetu edukativnog sadržaja!

Mliječni Zub Online pedagoška akademija 2023/2024 održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te ju preporučuje kao edukaciju koja može pridonijeti odgojno-obrazovnom radu s djecom rane i predškolske dobi.
Mliječni Zub
Mliječni Zub

Mliječni Zub Online pedagoška akademija najobuhvatnija je cjelogodišnja edukacija za odgojno obrazovne stručnjake, a od samih početaka podržana je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja (MZO). Nadograđivanje roditeljskih i odgojiteljskih kompetencija nikada nije bilo važnije, a samo prošle godine edukaciju je završilo više od 500 odgojitelja i stručnih suradnika iz 55 vrtića. Kvaliteta i vrijednost cjeloživotnog obrazovanja i ove je godine prepoznata od strane Ministarstva znanosti obrazovanja (MZO), koje je svoju podršku opisalo sljedećim riječima:

„Održavanje edukacijskog programa „Mliječni Zub Online pedagoška akademija 2023-2024.“ doprinosi lakšem povezivanju ravnatelja, odgojitelja i stručnih suradnika u vrtićima, kao i roditelja zainteresiranih za unaprjeđenje vlastitih kompetencija u odgoju djece rane i predškolske dobi. Sudionici će se upoznati s najnovijim modelima i praksama u struci koje će moći uspješno primijeniti u vlastitom radu te na taj način doprinijeti unaprjeđenju kvalitete ranog i predškolskog odgoja.“

U suradnji s vodećim pedagoškim stručnjacima razvili smo novi kvalitetan program u trajanju od 9 mjeseci. Kroz 30 sati obrazovnog sadržaja predavači će uz mnoštvo primjera iz prakse detaljno obraditi aktualne teme: Projektno učenje djece u vrtiću, Odgoj za održivi razvoj i Dokumentiranje odgojno-obrazovnog rada. Svaki modul obuhvaća nekoliko edukativnih formata, što edukaciju čini detaljnom i raznolikom uključujući: video predavanja, panel razgovore s predavačima, ZOOM virtualne radionice uživo te radne materijale.

Video predavanja sudionici mogu pratiti u vrijeme kada im odgovara, a prvo predavanje kreće 02. listopada! Priključite se i vi vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake, a za sve dodatne informacije i prijave možete nas kontaktirati na info@mlijecnizub.hr

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje