×

Pridružite se najobuhvatnijoj edukaciji za odgojno obrazovne stručnjake!

Svaki modul Mliječni Zub Online pedagoške akademije obuhvaća nekoliko edukativnih formata, što edukaciju čini detaljnom i raznolikom uključujući: video predavanja, panel razgovore s predavačima, ZOOM virtualne radionice te radne materijale.
MliječniZub
MliječniZub

U novoj pedagoškoj godini Mliječni Zub Online pedagoška akademija ponovo je uz vas kao podrška cjeloživotnom obrazovanju i profesionalnom razvoju odgojno obrazovnih djelatnika! I ove godine, edukacija je podržana od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja (MZO), a u suradnji s vodećim pedagoškim stručnjacima razvili smo novi kvalitetan program u trajanju od 9 mjeseci. Kroz 30 sati obrazovnog sadržaja i 3 modula, predavači će uz mnoštvo primjera iz prakse detaljno obraditi aktualne teme.

Iskustvo prošlogodišnje polaznice: "Sve je odlično, u odnosu na ostale edukacije i webinare na kojima sam sudjelovala, ova edukacija je najopširnija. Profesionalni i stručni predavači pokazali su i dali nam uvid u teoriju i praksu određenih tema na najbolji mogući način! Jako sam zadovoljna i dajem sve pohvale! Ne bih ništa mijenjala!"


Tema prvog modula koji počinje 02. listopada 2023.  je "Projektno učenje djece u vrtiću", a modul sadrži teorijski i praktični prikaz projektnog učenja u različitim dobnim skupinama djece, od jaslica do predškolske dobi. Svaki projekt je jedinstven baš kao i svako dijete, a znanje se množi dijeljenjem. U ovom modulu kroz primjere iz prakse govorit ćemo o planiranju, provođenju i vrednovanju projektnog učenja djece rane i predškolske dobi.

Zbog sve ozbiljnijih izazova s kojima se čovjek susreće u današnjem svijetu, a koji uključuju negativne klimatske promjene, narušenost prirodne ravnoteže i promjene u okolišu, tema održivog razvoja postala je sve prisutnija u mnogim aspektima društva. Stoga smo drugi modul posvetili temi „Odgoj za održivi razvoj“, a uz mnoge hrvatske stručnjake, svoja znanja predstavit će prof.dr.sc. Ingrid Engdahl, izvanredna profesorica na Sveučilištu u Stockholmu, odgojiteljica i psihologinja, doktorica znanosti u području razvoja djece i mladih.

Dokumentiranje odgojno-obrazovnog rada tema je trećeg i posljednjeg modula čiji je cilj prikazati različite načine dokumentiranja u dječjem vrtiću. Uloga suvremenog odgojitelja je višedimenzionalna, a jedna je dokumentiranje odgojno-obrazovnog procesa rada. Pomoću pedagoške dokumentacije svaki odgojitelj ima priliku unaprijediti svoj rad, obogatiti sebe i dijete, kao i ustanovu u kojoj djeluje. Dokumentiranje predstavlja alat za unaprjeđenje kvalitete odgojno-obrazovne prakse.

Prednosti Online pedagoške akademije

Kvalitetan izbor stručnog sadržaja i predavača
Program je kreiran u suradnji s domaćim pedagoškim stručnjacima te pokriva ključne teme i aktualne izazove s kojima se u svakodnevnom radu susreću odgojitelji i stručni suradnici vrtića.

Cjeloviti edukacijski program
Cjelogodišnji edukacijski program, podijeljen u tri teme/modula tijekom čitave pedagoške godine, omogućuje kontinuitet učenja kroz teoretski uvod te brojne primjere primjenjive u odgojno-obrazovnoj praksi.

Dostupnost 24/7/365
Članovima Online pedagoške akademije omogućen je stalni pristup objavljenim edukativnim sadržajima, tijekom cijele godine. Predavanja se mogu pregledavati bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Fleksibilnost i lakša organizacija posla
Klasična edukativna događanja odvijaju se većinom za vrijeme radnog vremena, što stvara izazove u organizaciji rada. Kod online edukacije vrijeme i trajanje učenja možete prilagoditi svojim zaposlenicima i obvezama.

Uključivanje većeg broja sudionika
Online edukacija pruža mogućnost jednostavnijeg i povoljnijeg educiranja većeg broja odgojno obrazovnih djelatnika vrtića. Na taj način uz manje ulaganja po zaposleniku dobivate veću količlinu stručnog znanja i kvalitetniju odgojno obrazovnu praksu.

Financijske uštede
Za razliku od klasičnih edukacija uživo, kod online edukacije nema dodatnih troškova vezanih za fizičku nazočnost, kao što su putni troškovi, dnevnice i sl.

Video predavanja sudionici mogu pratiti u vrijeme kada im odgovara, a prvo predavanje kreće 02. listopada! Priključite se i vi vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake, a za sve dodatne informacije i prijave možete nas kontaktirati na info@mlijecnizub.hr

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje