×

Sudjeluje u Online pedagoškoj akademiji uz 10% popusta na LAST MINUTE prijave

Iskoristite jedinstvenu priliku, osigurajte svoje mjesto i pridružite se najobuhvatnijoj edukaciji za odgojno obrazovne stručnjake!
Sudjeluje u Online pedagoškoj akademiji uz 10% popusta na LAST MINUTE prijave

Sudjelujte na vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake i educirajte se u vrijeme koje Vama odgovara uz 10% last minute popusta na prijave izvršene od 18. - 30. rujna!

Sudionike očekuje ukupno 30 sati edukativnog programa u jedinstvenom formatu koji omogućava neograničenu dostupnost svih edukativnih materijala te uključivanje većeg broja sudionika iz vrtića i financijske uštede u odnosu na edukacije uživo.

Svaki modul obuhvaća nekoliko edukativnih formata, što edukaciju čini detaljnom i raznolikom uključujući: video predavanja, panel razgovore s predavačima, ZOOM virtualne radionice te radne materijale.

Pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja

Kvaliteta i vrijednost cjeloživotnog obrazovanja i ove je godine prepoznata od strane Ministarstva znanosti obrazovanja (MZO), koje je svoju podršku opisalo sljedećim riječima:

„Održavanje edukacijskog programa „Mliječni Zub Online pedagoška akademija 2023-2024.“ doprinosi lakšem povezivanju ravnatelja, odgojitelja i stručnih suradnika u vrtićima, kao i roditelja zainteresiranih za unaprjeđenje vlastitih kompetencija u odgoju djece rane i predškolske dobi. Sudionici će se upoznati s najnovijim modelima i praksama u struci koje će moći uspješno primijeniti u vlastitom radu te na taj način doprinijeti unaprjeđenju kvalitete ranog i predškolskog odgoja.“

Video predavanja sudionici mogu pratiti u vrijeme kada im odgovara, a prvo predavanje kreće 02. listopada! Priključite se i Vi vrhunskoj cjelogodišnjoj edukaciji za pedagoške stručnjake, a za sve dodatne informacije i prijave možete nas kontaktirati na info@mlijecnizub.hr

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje