×

Novo izdanje Online pedagoške akademije je započelo – objavljeno je prvo predavanje!

Od danas je registriranim sudionicima dostupno prvo dvosatno video predavanje prvog modula „Zašto je učenje putem osjetila važno za djetetov razvoj“ prof. dr. sc. Ree Fulgosi Masnjak
Rea Fulgosi Masnjak
Rea Fulgosi Masnjak
Foto: Mliječni Zub

Nova pedagoška godina je u tijeku pa tako i Mliječni zub nastavlja s novim ciklusom online edukacije. Nakon velikog uspjeha prošlogodišnje Online pedagoške akademije i odličnih povratnih reakcija sudionika koji su iskazali veliko zadovoljstvo novim formatima učenja, nastavljamo u istom formatu s novim zanimljivim i aktualnim temama i predavačima.

Objavljeno prvo predavanjeNova Online pedagoška akademija 2021/2022 službeno je započela objavom prvog video predavanja u sklopu prvog modula: „Zašto je učenje putem osjetila važno za djetetov razvoj“ prof. dr. sc. Ree Fulgosi Masnjak koje je dostupno svim registriranim korisnicima nakon prijave na platformu Mliječni zub.

Prof. dr. sc. Rea Fulgosi Masnjak redovita je profesorica i znanstvena savjetnica u trajnom zvanju, redovita članica Hrvatske akademije odgojno obrazovnih znanosti i članica njezinog Predsjedništva. U svom predavanju ističe kako djeca i odrasli najbolje uče i zadržavaju (pamte) najviše informacija kada pri tome angažiraju svoja osjetila. Pružanje mogućnosti djeci da aktivno koriste svoja osjetila dok istražuju svoj svijet kroz 'senzornu igru' presudno je za razvoj mozga, jer pomaže u izgradnji novih i boljem povezivanju postojećih neuronskih veza u mozgu. Taj proces dovodi do djetetove sposobnosti da izvršava sve složenije zadatke učenja i podržava kognitivni rast, razvoj jezika, motoričke vještine, socijalnu interakciju i vještine rješavanja problema.

Uz samo predavanje, prijavljenim korisnicima su na raspolaganju i dodatni radni materijali koje mogu preuzeti, a nalaze se ispod videa.

Nije kasno da se i vi priključite!Ukoliko se još niste odlučili za sudjelovanje na Online pedagoškoj akademiji ne brinite - još uvijek nije kasno!

Online pedagoška akademija 2021/2022 je cjelovita edukacija koja traje cijelu pedagošku godinu, od listopada 2021. do lipnja 2022. godine, a jednom objavljeni, svi edukativni materijali ostaju dostupni sudionicima tijekom cijele godine. Zato se uključiti možete i naknadno.

Za vrtiće i za fizičke osobe smo pripremili po 2 paketa s različitim brojem sudionika, odnosno opsegom edukativnih sati. Više informacija o cijenama pronađite ovdje, a za sve upite o rezervacijama i informacijama kontaktirajte nas na: info@mlijecnizub.hr.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje