×

Posljednje predavanje drugog modula: „Aktivna suradnja s roditeljima“

Sudionicima Online akademije Mliječni zub dostupno je treće video predavanje unutar drugog modula - „Aktivna suradnja s roditeljima“ Lane Kihas.
Lana Kihas
Lana Kihas

U sklopu drugog modula Online pedagoške akademije Mliječni zub, koji se bavi tematikom "Izazovi suradnje u doba modernog roditeljstva", objavljeno je novo predavanje "Aktivna suradnja s roditeljima". 

Treće predavanje drugog modula donosi Lana Kihas, magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s djecom u različitim odgojno-obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj te Francuskoj, Velikoj Britaniji i Irskoj.

Jedna od problematika u odgojno-obrazovnom radu dječjih vrtića je kvalitetna suradnja s roditeljima. Izgradnja partnerskih odnosa roditelja i odgojitelja jest proces rada dok se partnerstvo obitelji i ustanove ranog i predškolskog odgoja temelji na kvalitetnoj komunikaciji i odnosima koji se neprestano izgrađuju, njeguju, mijenjaju i unaprijeđuju. Kako to postići, na temelju konkretnih primjera iz prakse, možete saznati u ovom predavanju. 

Osim samih predavanja, svim sudionicima su na raspolaganju prezentacije, kao i dodatni radni materijali.

Predavanje mogu pregledati registrirani korisnici nakon prijave na platformu Mliječni zub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje