×

Pogledajte prvu lekciju modula Projektno učenje djece u vrtiću!

Najobuhvatniju edukaciju za stručnjake ranog i predškolskog odgoja ove godine pohađa više od 50 hrvatskih vrtića. Pogledajte uvodno predavanje u temu projektnog učenja djece i pridružite se edukaciji!
Pogledajte prvu lekciju modula Projektno učenje djece u vrtiću!

Mliječni Zub Online pedagoška akademija već četvrtu godinu donosi zanimljive i aktualne pedagoške teme, a ovaj cjelogodišnji edukacijski program ponovno podržava Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Program je podijeljen u tri modula tijekom čitave pedagoške godine i omogućuje kontinuitet učenja kroz teoretski uvod te brojne primjere primjenjive u odgojno-obrazovnoj praksi.

Više od 50 hrvatskih vrtića priključilo se početku edukacije i prvom modulu "Projektno učenje djece u vrtiću". Modul sadrži teorijski i praktični prikaz projektnog učenja u različitim dobnim skupinama djece, od jaslica do predškolske dobi. Projektno učenje iziskuje spremnost odgojitelja na stalno propitivanje, djelovanje „iz sjene“, mnoštvo učenja i neprekidni razvoj svojih kompetencija, kao i njegovanje suradničkih odnosa.

Korisnicima platforme Mliječni Zub omogućujemo besplatan pregled prve lekcije predavanja doc.dr.sc. Danijele Blanuše:

Modul "Projektno učenje u vrtiću"

Prvi modul sadrži čak 5 video predavanja, snimku panel rasprave i ZOOM radionicu, a sva predavanja dostupna su za pregled tijekom cijele pedagoške godine, mogu se pregledavati bilo kada i s bilo kojeg uređaja:

  • Online predavanje - doc.dr.sc. Danijela Blanuša Trošelj: Projektno učenje djece
  • Online predavanje - Sanja Sharairi: Uloga odgojitelja u provođenju projekata s djecom rane i predškolske dobi
  • Online predavanje - Renata Marinković Krvavica: Kraljica boja – od šarenog svijeta osjećaja do kazališne predstave
  • Online predavanje - Snježana Turković: Sto jezika za jedan interes
  • Online predavanje - Matea Pintarić: Temelji projektnog učenja u jaslicama
  • Online radionica - Ana Malnar: Projektirati ili neProjektirati, pitanje je sad!
  • Okrugli stol: Panel diskusija s predavačicama 1. modula

Nastavno na navedeni modul Mliječni Zub je pokrenuo novi edukativno razvojni projekt Abeceda zdravog odrastanja, čiji cilj je stvaranje zdravih navika djece rane i predškolske dobi u važnim razvojnim područjima. Prva tema kojom se bavimo je dentalno zdravlje i higijena, a za projektni rad s djecom se prijavilo više od stotinu hrvatskih vrtića!

Ako još uvijek niste polaznik Mliječni Zub Online pedagoške akademije, pogledajte teme modula te nam se za sva pitanja obratite na info@mlijecnizub.hr 

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje