×

Q&A - pitanja i odgovori predavačica prvog modula su online!

Objavljena su pitanja i odgovori predavačica prvog modula Online pedagoške akademije Mliječni zub, a snimanja predavanja drugog modula su u tijeku
Lana Kihas i Ana Raguž
Lana Kihas i Ana Raguž
Foto: Mliječni zub

Prvi modul Online pedagoške akademije Mliječni zub – "Kako (pre)živjeti stresu unatoč" je pri kraju. Nakon što su objavljena tri predavanja na temu emocionalne inteligencije predavačica prof. Mie Roje Đapić, prof. Tanje Sever i Ane Raguž, kao i svi radni materijali koji prate predavanja, od sada na platformi Mliječni zub možete pregledati i video odgovore predavačica na pitanja koje su im postavili polaznici Online pedagoške akademije Mliječni zub - Q&A - pitanja i odgovori predavačaSponzor Q&A video sesije prvog modula je voda Jana, koja projekt Mliječnog zuba prati od samih početaka.

Odgovorima predavačica na pitanja sudionika je završen prvi modul Online akademije Mliječni zub, ali video predavanja i svi ostali objavljeni edukativni materijali sudionicima će biti dostupni cijelo vrijeme trajanja akademije, kako bi ih mogli pregledavati u vrijeme kada njima to najviše odgovara. Registrirani korisnici video predavanja, edukativne materijale i Q&A videe mogu pregledati nakon prijave na platformu Mliječni zub.

Drugi modul "Izazovi suradnje u doba modernog roditeljstva" je u pripremiMarljivo radimo na pripremi drugog modula Online pedagoške akademije Mliječni zub - "Izazovi suradnje u doba modernog roditeljstva" te su snimanja predavanja u tijeku.

Lana Kihas

Partnerski i suradnički odnos između roditelja i odgojitelja iznimno je važan za dobrobit djeteta. Obje strane imaju isti cilj: sretno i zadovoljno dijete. Da bismo to postigli, važna je suradnja roditelja kao primarnih odgojitelja djeteta te odgojitelja kao profesionalnih i stručnih osoba. Izgradnja tih partnerskih odnosa jest proces, dok se kvalitetno partnerstvo obitelji i ustanove ranog i predškolskog odgoja temelji na kvalitetnoj komunikaciji i odnosima koji se neprestano izgrađuju, njeguju, mijenjaju i unaprjeđuju.

Popis tema i predavača drugog modula na temu suradnje vrtića i roditelja možete pogledati ovdje.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje