×

Dentalna higijena i zdravlje zuba

Predavači

dr. med. dent. Kaja Gmaz

Stomatologinja koja sudjeluje u provođenju niza edukativnih projekata i programa iz područja dentalne medicine, te edukativnih radionica ,,Naučimo pravilno četkati zube'' u vrtićima grada Velika Gorica
dr. med. dent. Kaja Gmaz
dr. med. dent. Kaja Gmaz
Foto: MliječniZub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Kaja Gmaz, dr.med.dent. rođena je 19. travnja 1961. godine u Banja Luci, BIH. Osnovnu i srednju školu završila je također u Banja Luci, a studij dentalne medicine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1986. godine.

Tijekom dosadašnjeg rada na području dentalne medicine posebnu važnost pridavala je provođenju preventivnih programa i postupaka, pogotovu kod najmlađih u cilju smanjenja pojavnosti karijesa i smanjenju KEP indeksa.

Sudjeluje u organiziranju i provođenju niza edukativnih projekata i programa iz područja dentalne medicine, posebno kod djece i mladeži Zagrebačke županije, a posebno u Velikoj Gorici, gradu u kojem živi. Član je nekoliko stručnih društava pri HLZ, član Povjerenstva za prevenciju karijesa MZ i član radne skupine HZJZ za prevenciju karijesa.

Trenutno radi na provođenju edukativnih radionica ,,Naučimo pravilno četkati zube'' u vrtićima grada Velike Gorice i izradi programa prevencije karijesa u vrtićima i osnovnim školama grada Velike Gorice.

Stalno je zaposlena u vlastitoj privatnoj praksi u Velikoj Gorici.