×

Anita Vadas - predavanje za roditelje "Priprema djeteta za školu"

Savjetnica i edukatorica Anita Vadas, u posljednjem besplatnom predavanju za roditelje Mliječni zub Online pedagoške akademije, objašnjava kako najbolje pripremiti dijete za školu
Anita Vadas
Anita Vadas

Posljednje u nizu od tri bonus predavanja za roditelje, koje je Mliječni zub pripremio u sklopu Online pedagoške akademije 2021/2022, bavi se tematikom pripreme djeteta za školu. Suprotno mišljenju da se djeca pripremaju za školu samo u godini pred polazak, činjenica je da te pripreme započinju već s prvom godinom života i prvim koracima odgoja.

Kako pripremiti dijete za školu objašnjava Anita Vadas, učiteljica razredne nastave u I. osnovnoj školi Čakovec. Kao savjetnica, edukatorica i motivatorica za uspješno roditeljstvo, kreira i održava vlastite radionice za roditelje i djecu, predavanja, seminare i edukacije za roditelje te svakodnevno obavlja individualna savjetovanja s roditeljima, djecom, ali i tinejdžerima.

Dobar početak u školi obično imaju djeca koja su emocionalno zrela, socijalizirana, imaju dobru sliku o sebi, znaju granice u ponašanju i bonton, samostalna su i odgovorna. U predavanju u nastavku saznajte kako od samih početaka razvijati ove osobine kod djece te kako pomoći i njima i sebi da polazak u školu bude što bezbolniji i što uspješniji.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje