×

Dječji vrtić Dubrava

Zagreb

Dječji vrtić Dubrava je vrtić gdje odgojno-obrazovni rad polazi od saznanja da je dijete cjelovito biće te se u njemu ostvaruju aktivnosti njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi
Dječji vrtić Dubrava

Imate pitanje? Javite nam se!

Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Dječji vrtić Dubrava započeo je s radom 29.11.1979. kao područni odjel Dječjeg vrtića ,,Vrbovec''. Od 1. siječnja 1995. Dječji vrtić Dubrava samostalno počinje obavljati djelatnost predškolskog odgoja. Tijekom godina broj upisane djece se povećavao te vrtić danas broji preko 90-ero upisane djece.

Osim redovnog 10-satnog programa, u vrtiću se provodi i program predškole (minimalni program u trajanju od 250 sati) te našim najmlađima (4 god. - 7 god.) nudi kraći program ranog učenja engleskog jezika.

Programi

Cjelodnevni program

  • Redoviti program

Kratki program

  • Jezični program - engleski

Detaljne informacije

Misija i vizija

Dječji vrtić Dubrava je vrtić gdje odgojno-obrazovni rad polazi od saznanja da je dijete cjelovito biće

Misija

Kontinuirana težnja ka stvaranju dječjeg vrtića kao dječje kuće gdje se kontinuirano stvaraju uvjeti za integrirani razvoj svih dječjih sposobnosti, potencijala i kompetencija, a sve to u partnerstvu s obitelji. Cilj je pratiti dječje interese, prepoznati djetetove potrebe kao i aktualni razvojni stupanj svakog djeteta ponaosob i sukladno tome osmisliti i omogućiti/stvoriti razvojnu i stimulativnu sredinu za zadovoljavanje istih. Također, s ciljem unapređivanja odgojno-obrazovne prakse sukladno suvremenim pedagoškim paradigmama teži se podizanju stručnih kompetencija kontinuiranim stručnim usavršavanjem odgojnih djelatnika.

Vizija

Dječji vrtić Dubrava je vrtić gdje odgojno-obrazovni rad polazi od saznanja da je dijete cjelovito biće. Sukladno tome ostvaruju se aktivnosti njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi, a sve to u skladu s kulturom I tradicijom okruženja u kojem dijete živi i odrasta.

Kratki program ranog učenja engleskog jezika

Našim najmlađima (4 god. - 7 god.) nudimo Kraći program ranog učenja engleskog jezika.

Našim najmlađima, starosti od četiri do sedam godina, vrtić Dubrava nudi Kraći program ranog učenja engleskog jezika.

Lokacije i kontakti

Centralni objekt - DV DubravaRadnička ulica 810 342 Zagreb
mob: 01 2725 053mob: 098 981 873
mail: web: djecji-vrtic-dubrava.hr
Dječji vrtić Dubrava

Imate pitanje? Javite nam se!

Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem roku!