×

Dječji vrtić Zlatan

Rijeka

Dječji vrtić Zlatan privatni je vrtić osnovan 2005. godine.

Imate pitanje? Javite nam se!

Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Za obavljanje djelatnosti odgoja i naobrazbe, zdravstvene zaštite, prehrane, njege i socijalne skrbi, osiguran je vanjski i unutarnji prostor koji je u skladu s Državnim pedagoškim standardom predškolskog odgoja i naobrazbe.

Osnivač i ravnateljica Dječjeg vrtića Zlatan je Vinka Mataija (diplomirani psiholog- profesor, odgajatelj predškolske djece).

Programi

Cjelodnevni program

  • Redoviti program
  • Jezični program - engleski

Detaljne informacije

Programi

Uz redovite programe u DV Zlatan provodi se i program ranog učenja engleskog jezika.
  • Redoviti cjelodnevni ili poludnevni program predškolskog odgoja i obrazovanja u trajanju od 10 sati dnevno
  • Program predškole
  • Program ranog učenja engleskog jezika

Redoviti cjelodnevni ili poludnevni program predškolskog odgoja i obrazovanja provodi se za djecu u dobi od 3 do 6 godina. Prilagođen je zakonitostima djetetova razvoja, dječjim mogućnostima i sposobnostima. Naglasak je na razvoju samostalnosti, pozitivne slike o sebi, emocionalnoj stabilnosti, socijalnoj interakciji, komunikaciji, radoznalosti te razvoju kreativnih i intelektualnih sposobnosti.

Programom predškole sustavno se potiču obilježja koja su osnova pripremljenosti za polazak djeteta u osnovnu školu. Pripremljenost djeteta za školu obuhvaća adekvatnu razinu razvijenosti motoričkih, govornih, spoznajnih, socio-emocionalnih karakteristika, kao i zahtjeva vezanih za određen stupanj samostalnosti.

Programom ranog učenja engleskog jezika potiče se učenje stranog jezika u okruženju dječjeg vrtića što donosi brojne prednosti u razvoju djece predškolske dobi: sposobnost da strani jezik usvoje bez stranog naglaska, razvijanje komunikacijskih sposobnosti, poticanje spoznajnog razvoja, mogućnost za odabir budućeg zanimanja i zapošljavanja i dr.

Lokacije i kontakti

Centralni objekt - Dječji vrtić ZlatanPrimorska 951000 Rijeka
mob: 051 637 158
mail: web: www.vrtic-zlatan.hr

Imate pitanje? Javite nam se!

Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem roku!