×

Kako komunicirati s djecom novog doba

Predavači

Branka Starc

Nakon 35 godina rada u dječjem vrtiću, sudjelovanja u stvaranju svih značajnijih stručnih dokumenata u predškolskom odgoju i vođenju mnogih oblika stručnog usavršavanja predškolskih stručnjaka, usmjerila se na pružanje podrške roditeljima male djece.
Branka Starc
Branka Starc

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Branka Starc, diplomirala je psihologiju 1974. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon 35 godina rada u dječjem vrtiću, sudjelovanja u stvaranju svih značajnijih stručnih dokumenata u predškolskom odgoju i vođenju mnogih oblika stručnog usavršavanja predškolskih stručnjaka te radionica za roditelje, usmjerila se na pružanje podrške roditeljima male djece.

U okviru UNICEF-ovog programa Prve tri su najvažnije, zajedno s Ninom Pećnik izradila je program radionica s roditeljima najmlađe djece „Rastimo zajedno“. Također je suautorica programa radionica s roditeljima predškolske djece s teškoćama u razvoju „Rastimo zajedno Plus“. Tijekom 10 godina sudjelovala je u edukaciji više od 700 stručnjaka za provođenje ovih programa. Suosnivačica je Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ kojem je cilj širenje dostupnosti podrške roditeljima najmlađe djece te brige o održivosti i kvaliteti ovih programa koji se provode u 67 gradova u Hrvatskoj. Uključena je u projekte Centra.

Koordinatorica je za psihološke krizne intervencije u Društvu za psihološku pomoć.

Predavači