×

Kako komunicirati s djecom novog doba

Predavači

Sonja Jarebica

Sonja Jarebica diplomirala je na Fakultetu za defektologiju, Odsjeka za poremećaj u ponašanju te stekla zvanje magistra socijalne pedagogije. Kroz 35-godišnji rad stekla je bogato profesionalno iskustvo u radu s djecom i mladima s problemima u ponašanju.
Sonja Jarebica
Sonja Jarebica

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Sonja Jarebica rođena je 1959. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Fakultetu za defektologiju, Odsjeka za poremećaj u ponašanju te stekla zvanje magistra socijalne pedagogije. Kroz 35-godišnji rad stekla je bogato profesionalno iskustvo u radu s djecom i mladima s problemima u ponašanju.

Svoj rad kroz odgojno-obrazovnu praksu usmjerila je na sprječavanje ili ublažavanje socijalnih problema djece i mladih, djelujući u smjeru poticanja pozitivnih promjena u ponašanju i uvjetima u kojima odrastaju i razvijaju se. Kroz dugogdišnji rad i primjenu holističkog i osobnog pristupa djeci i mladima, povezuje obrazovanje i društvenu skrb o njima, a uključuje rad s pojedincem i socijalnim okruženjem (obitelj, vrtić, školu, vršnjačke grupe, ali i širu zajednicu), s krajnjim ciljem afirmacije prava djece.

Predavači