×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Tea Knežević

Tea Knežević, magistra je psihologije, specijalizantica transakcijske analize te terapeutkinja igrom, te osnivačica i suvlasnica Centra Proventus - Centra za psihoterapiju i edukaciju.
Tea Knežević
Tea Knežević

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Tea Knežević, magistra je psihologije, specijalizantica transakcijske analize te terapeutkinja igrom. Tea je osnivačica i suvlasnica Centra Proventus d.o.o. - Centra za psihoterapiju i edukaciju. U radu s odraslima koristi znanja iz psihoterapeutskog pravca transakcijske analize, a u radu s djecom terapiju igrom. Provodi individualne konzultacije roditelja te vodi razne radionice za roditelje i edukacije za stručnjake koji rade s djecom diljem Hrvatske.

Autorica je i voditeljica edukacija “Primjena terapeutske igre u vrtićkom okruženju” , “Različiti pristupi terapeutske igre u radu s djecom s teškoćama u razvoju” te “Unutarnji svijet darovite djece”. Tea je ko-autorica šesnaest terapeutskih slikovnica za djecu te dva priručnika. Kontinuirano se educira u području psihoterapije te je posvećena je promicanju ideje važnosti psihičkog zdravlja kod pojedinca, ali i društva u cjelini.

Predavači