×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Marinela Ivić

Marinela Ivić je suosnivačica i tajnica udruge Klikeraj za poticanje ranog razvoja i kreativnosti u djece, s fokusom na darovitost, te pokretačica Creactivity branda „pametnih“ igračaka i didaktičkih pomagala za razvoj kreativnosti i poticanje ostvarivanja potencijala djece.
Marinela Ivić
Marinela Ivić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Marinela Ivić rođena je u Nuštru kraj Vinkovaca. Nakon završene osnovne škole, u Vinkovcima je završila jezičnu gimnaziju. Po odlasku u Osijek upisuje Filozofski fakultet Sveučilišta J.J. Štrosmajer u Osijeku, smjer Engleski jezik i književnost i Povijest. Nakon diplome počinje raditi uglavnom u osnovnim školama u Vinkovcima i okolici uz kontinuirano profesionalno usavršavanje. Istovremeno radi kao freelance prevoditelj i dodatno se obrazuje u tom području.

Od 2014. radi kao ovlašteni sudski tumač za engleski jezik pri Županijskom sudu u Osijeku. Iste godine osnovala je s kolegama psiholozima, Josipom Mamužić i Ivanom Alagićem udrugu Klikeraj za poticanje ranog razvoja i kreativnosti u djece s fokusom na darovitost i specifičnu problematiku koju taj termin podrazumijeva.

Godinu dana kasnije, s kolegicom Mamužić pokrenula je Creactivity; brand „pametnih“ igračaka i didaktičkih pomagala za razvoj kreativnosti i poticanje ostvarivanja potencijala djece, osobito darovitih. Udruga, u kojoj Marinela Ivić obnaša funkciju tajnika, između ostalih, uspješno djeluje i provodi svoje programe i edukacije u zemlji. Marinela rado volontira s djecom i mladima te uživa u knjigama, Zvjezdanim stazama i igrama na ploči, čvrsto uvjerena kako odrasti ne znači prestati igrati se i prestati učiti.

Predavači