×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Petra Gotal

Petra Gotal radi kao odgajatelj mentor u Dječjem vrtiću Lojtrica u kojem je stekla bogato iskustvo u radu s djecom rane i predškolske dobi. Voditelj je programa ranog učenja engleskog jezika i educirani voditelj programa podrške roditeljstvu ‘ Rastimo zajedno’.
Petra Gotal
Petra Gotal

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

 

Petra Gotal radi kao odgajatelj mentor u Dječjem vrtiću Lojtrica u kojem je stekla bogato iskustvo u radu s djecom rane i predškolske dobi. Voditelj je programa ranog učenja engleskog jezika. Educirani je voditelj programa podrške roditeljstvu ‘ Rastimo zajedno’ te posljednjih pet godina aktivno sudjeluje u provođenju radionica za odgojitelje i roditelje.

Tijekom desetogodišnjeg rada u vrtiću stekla je iskustvo rada s darovitom djecom kroz projektnu metodu. U neposrednom radu s djecom i roditeljima primijenjuje načela odgoja i obrazovanja za demokratski odgoj i ljudska prava. Aktivno sudjeluje u međunarodnim projektima (‘Schools for Africa’, ‘Say hello to the world’ i dr.) koji potiču razvoj tolerancije, učenje o drugim kulturama te razvoj svijesti o osobnom identitetu. Osmišljavanjem i provođenjem raznih projekata i akcijskih istraživanja kontinuirano radi na unapređenju kvalitete odgojno-obrazovnog rada. Svoj rad prezentira na gradskim, županijskim i državnim stručnim skupovima uz pozitivan osvrt savjetnika i stručnih povjerenstava.

Kontinuirano sudjeluje na raznim edukacijama iz područja ranog i predškolskog odgoja, a trenutno pohađa doktorski studij Cjeloživotno obrazovanje i obrazovne znanosti na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Predavači