×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Marina Karavanić

Marina Karavanić je profesorica je predškolskog odgoja i Erasmus+ ambasador, te ravnateljica DV Petar Pan u Zagrebu  
Marina Karavanić
Marina Karavanić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Profesorica je predškolskog odgoja i Erasmus+ ambasador. Ima bogato radno iskustvo. U predškolskom odgoju kontinuirano je od 1980. godine kao odgojitelj mentor i mentor studentima s Učiteljskog fakulteta.

Godine 2011. postaje ravnateljica u DV Petar Pan u Zagrebu, gdje započinje sa sudjelovanjem u Europskim projektima u programu Erasmus+. Veliku važnost pridaje edukaciji odgojitelja, stručnih suradnika te osobnom stručnom usavršavanju. Pokrenula je nekoliko različitih programa u DV Petar Pan, a jedan od njih je i kraći program za potencijalno darovitu djecu, koji se uspješno provodi od 2011. godine.

Sudjelovala je na nekoliko međunarodnih i domaćih konferencija kao aktivni izlagač te je objavila niz članaka u stručnim časopisima. 2014. godine u Rovinju sudjelovala je na 22. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem “Kako obrazovanju dodati boju”. Zajedno sa psihologinjom vrtića održala je izlaganje “Poticanje razvoja potencijalno darovite djece rane i predškolske dobi – kraći program Sovice“.

Predavači