×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Suzana Kovačić

Suzana Kovačić više od dvadeset godina radi u dječjem vrtiću „Špansko“ kao psiholog. Autorica je Programa rada s potencijalno darovitom djecom “Klikerići”, koji se u dječjem vrtiću “Špansko” provodi od 2008. godine.
Suzana Kovačić
Suzana Kovačić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Rođena je 1973. u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju školu te studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pohađala je četverogodišnju edukaciju iz Integrativne gestalt psihologije u Zagrebu. Završila je edukaciju za rad s potencijalno darovitom djecom u Centru „Bistrić“.

Više od dvadeset godina radi u dječjem vrtiću „Špansko“ kao psiholog. Prati razvojni status i radi s djecom, surađuje s roditeljima i odgojiteljima, priprema stručne upute za unapređivanje razvojnog procesa djece, sudjeluje u stručnom usavršavanju odgojitelja u vrtiću kroz pripremu i realizaciju projekata i stručnih radionica, provodi individualni i grupni rad s roditeljima kroz savjetovanje, informiranje i edukaciju, radi na ostvarivanju programa stručnog usavršavanja te promoviranju suvremenih spoznaja iz područja odgoja i obrazovanja, sudjeluje u izradi i provodi programe u igraonici za potencijalno darovitu djecu.

Autorica je Programa rada s potencijalno darovitom djecom “Klikerići”, koji se u DV “Špansko” provodi od 2008. godine. Jedna je od voditeljica igraonice za potencijalno darovitu djece “Klikerići”. Redovito se stručno usavršava, piše stručne članke te izlaže na različitim stručnim skupovima.

Predavači