×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Renata Kubelka

Renata Kubelka profesionalnu djelatnost edukacijske rehabilitatorice obavlja posljednjih dvadeset godina. Radi kao stručna suradnica u vrtiću i bavi se autorskim radom.
Renata Kubelka
Renata Kubelka

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Renata Kubelka profesionalnu djelatnost edukacijske rehabilitatorice obavlja posljednjih dvadeset godina. Radi kao stručna suradnica u vrtiću i bavi se autorskim radom. Autorica je brojnih edukacija i predavanja za roditelje, učitelje i odgajatelje. Posebno je uspješna u razvijanju sadržaja za podržavanje stilova učenja i oblikovanje afirmativnog dječjeg ponašanja.

Polaznici njezinih edukacija kao prednost ističu prevođenje teorije u jednostavne strategije za neposredan rad s djecom te afirmaciju zaštite prava djece na autentičnost u procesu odgoja i obrazovanja. Kroz savjetodavni rad nastoji potaknuti roditelje, odgojitelje i učitelje na aktivnu ulogu u podržavanju dječje autentičnosti. Koautorica je knjige „Dječji talenti“, priručnika za odgojitelje, roditelje i učitelje i predsjednica Sekcije edukacijskih rehabilitatora predškolskog odgoja grada Zagreba.

Predavači