×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Maja Vučić

Maja je javnosti poznata kao glazbenica i psihologinja dugi niz godina. Spojivši znanje i bogato iskustvo javnih nastupa postaje trenerica i voditeljica brojnih edukacija i radionica usmjerenih razvoju socijalnih vještina.
Maja Vučić
Maja Vučić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Maja je javnosti poznata kao glazbenica i psihologinja dugi niz godina. Kroz dugogodišnje bavljenje glazbom snimila je osam albuma i gostovala na albumima drugih glazbenika. Dobitnica je niza najprestižnijih nagrada. U tih 22 godine stekla je neprocjenjivo iskustvo u komuniciranju s medijima, s televizijom, radiom i novinama.

2004. godine na Hrvatskoj televiziji postaje voditeljica i autorica emisije „Maja“ koja se najčešće bavila psihološkim temama za osobni rast i razvoj. Zbog svog humanitarnog angažmana kroz sve te godine, osobito za dobrobit djece, kao volonterka i medijska promotorica „Hrabrog telefona“, brojnih Udruga koje se bave pravima i dobrobiti djece, kao pjevačica, koja je darovala brojne koncerte u humanitarne svrhe, pozvana je 2006.godine da bude UNICEF-ova Ambasadorica i „Posebna izaslanica za roditelje i bebe“.

1998. godine upisuje studij psihologije, a područja koja izabire su organizacijska i klinička psihologija. Po završetku studija upisuje stručno školovanje iz područja organizacijske psihologije, koja zbog svoje širine obuhvaća svaki segment poslovanja tvrtke ili pojedinca. 2011. godine upisuje edukaciju iz Kognitivno- bihevioralne terapije i dalje se bavi savjetovanjem i KB psihoterapijom.

Spojivši znanje i bogato iskustvo javnih nastupa postaje trenerica i voditeljica brojnih edukacija i radionica usmjerenih razvoju socijalnih vještina (komunikacija, razvoj samopouzdanja, asertivnost, emocionalna inteligencija…), samopredstavljanja, vođenja prezentacija i javnih nastupa te razvoju osobnih potencijala djelatnika u različitim organizacijama.

Predavači