×

U potrazi za skrivenim talentima

Predavači

Jasna Cvetković-Lay

Utemeljiteljica, dopredsjenica i voditeljica programa i projekata Centra za poticanje darovitosti djeteta „Bistrić“, voditeljica stručnih edukacija licenciranih od strane MZO-a za voditelje kraćeg specijaliziranog programa za darovitu djecu.
Jasna Cvetković-Lay
Jasna Cvetković-Lay

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Stručna suradnica i kordinatorica programa u Dječjem vrtiću Iskrica, u Zagrebu – Stručno razvojni centar za provedbu programa odgojno-obrazovnog rada u poticanju područno specifičnih darovitosti djece predškolske dobi. Utemeljiteljica, dopredsjenica i voditeljica programa i projekata Centra za poticanje darovitosti djeteta „Bistrić“, voditeljica stručnih edukacija licenciranih od strane MZO-a za voditelje kraćeg specijaliziranog programa (igraonica) za darovitu djecu predškolske dobi; voditeljica programa radionica i igraonica „Bistrić“ za darovitu djecu i učenike.

Stručna znanja za rad s darovitom djecom stekla je u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Autorica je pet priručnika i tri brošure, a objavila je i niz stručnih radova, tematskih brojeva časopisa – kao gost urednik, te je referirala na više stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Predavači