×

Online pedagoška akademija 2021/2022

Predavači

Tihana Lipovec Fraculj

Organizira radionice, predavanja i edukacije na temu kreativnog razvoja djece predškolske i školske dobi s posebnim naglaskom na dramski odgoj
Tihana Lipovec Fraculj
Tihana Lipovec Fraculj

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Diplomirala je kroatistiku, komparativnu književnost i teatrologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pohađala je brojne kazališne, lutkarske i glumačke radionice i seminare, a od 2000. godine vodi dramske radionice za djecu i mlade.

Niz godina radila je kao profesorica hrvatskog jezika i književnosti u osnovnim i srednjim školama te bila glavna urednica dječjeg časopisa „Bambbino“. Piše dječje bajke, priče, pjesmice i igrokaze, glumi u dječjim predstavama te sinkronizira crtane filmove.

2011. godine osniva Kreativni centar „Košnica“ s ciljem poticanja kreativnog razvoja djece predškolske i školske dobi s posebnim naglaskom na dramski odgoj. Drži razne dramske edukacije namijenjene učiteljima, odgojiteljima i svima koji rade s djecom i mladima. Završila edukaciju „Primjena Terapije igrom u vrtićkom okruženju“ u Centru Proventus te zajedno s kolegicom radi kao edukatorica na programu „Vježbaonica sreće” u sklopu kojeg organizira radionice, predavanja i edukacije na temu kvalitetnog odgoja i obrazovanja.

Autorica je slikovnica „Gospođica Hoću” i „Ana i gospodin Strahojed” te autorskog proizvoda „Vrećica srećica” koji razvija socioemocionalne kompetencije djece.

Predavači