×

Online pedagoška akademija 2021/2022

Predavači

Anita Vadas

Savjetnica, edukatorica i motivatorica za uspješno roditeljstvo, održava vlastite radionice za roditelje i djecu, predavanja, seminare i edukacije
Anita Vadas
Anita Vadas

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Učiteljica razredne nastave u I. osnovnoj školi Čakovec s 20-ak godina iskustva rada u školi s djecom i roditeljima. Završila je edukacije na Coaching Akademiji i NLP Institutu Slavice Squire te je profesionalni coach i NLP trener. Na istoj Akademiji je završila i program Prezentacijske vještine, kao i neke druge programe, poput Power Life Design i Power Love Design. Završila je NTC metodu Ranka Rajovića, pohađala Školu transformacije Bojane Svaline, a trenutno je polaznica trogodišnje Škole karmičke dijagnostike Marjana Ogorevca u Ljubljani.

Kreira i održava vlastite radionice za roditelje i djecu, predavanja, seminare i edukacije za roditelje te svakodnevno obavlja individualna savjetovanja s roditeljima, djecom, ali i tinejdžerima. Posljednjih 5 godina radi u grupnom programu za žene koji se bazira na osobnom razvoju žena i majki te piše kolumne za eMedjimurje i varazdinski.hr. Ima vlastiti YouTube kanal s mnoštvom edukativnih videa kao i web stranicu anitavadas.com s brojnim sadržajima na razne teme s područja roditeljstva.

Osnovala je Školu za roditelje koju je u posljednje 3 godine prošlo na stotine roditelja. Nastoji biti uključena i u humanitarni rad te je kroz projekte uključena u pomoć čakovečkom azilu za napuštene životinje. U tome nastoji aktivirati i svoje učenike.

Predavači