×

Online pedagoška akademija 2021/2022

Predavači

Katarina Šeravić Lovrak

Magistra ranog i predškolskog odgoja, odgojiteljica mentorica s međunarodnom Montessori diplomom (MEPI), članica OMEP-a i autorica više stručnih radova

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Magistra ranog i predškolskog odgoja, odgojiteljica mentorica u dječjem vrtiću Ciciban u Velikoj Gorici gdje radi 18 godina. Završila je Montessori edukaciju, a zatim stekla međunarodnu Montessori diplomu (MEPI) za rad s djecom dobi 3-7 godina. Završila edukaciju na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu za voditelja engleskog jezika i trenutno radi u posebnom cjelodnevnom programu ranog učenja engleskog jezika.

Tema diplomskog rada bila je Razvoj dječje inteligencije, a aktivnosti odrađene u okviru te teme Mensa Srbija je proglasila najboljim projektom iz Hrvatske. Nagrađivana nekoliko puta s eTwininnig nacionalnim oznakama kvalitete.

Članica je OMEP-a i autorica više stručnih radova te aktivni sudionik brojnih međunarodnih konferencija i radionica u Hrvatskoj na teme razvoja djeteta i suradnje s roditeljima. U svom vrtiću vodi interesnu skupinu Razvoj digitalnih kompetencija.

Predavači