×

Online pedagoška akademija 2021/2022

Predavači

Glorija Peranić

Prvostupnica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, magistra edukacijske rehabilitacije i prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja
Glorija Peranić
Glorija Peranić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Prvostupnica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, magistra edukacijske rehabilitacije i prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline u Hrvatskoj, edukantica dječje i integrativne psihoterapije pri Institutu D.O.M.

Privatnu praksu „Edukatorica za odgoj“ započela je s ciljem da razvojne potrebe djece prevede roditeljima na razumljiv i praktičan način, a u skladu s tempom života kakvog većina obitelji danas živi. Redovito drži predavanja i radionice o odgoju za roditelje i odgajatelje. Izdala je e-knjigu „Od sukoba do suradnje“ te je autorica online programa Trening za roditelje. S roditeljima svakodnevno dijeli sadržaje putem članaka/blog postova, newslettera, podcast epizoda te društvenih mreža - gdje velik broj roditelja traži odgovore za svoje odgojne izazove.

Direktan rad s djecom s teškoćama u razvoju provodila je u Kabinetu za edukacijsko – rehabilitacijsku podršku „Sinapsus“ u Zagrebu, Centru Together To Go u Milanu te volonterski u Udruzi za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih „Dira Rijeka“. Dobitnica je Rektorove nagrade za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici 2018./2019.

Predavači