×

Online pedagoška akademija 2020/2021

Predavači

Ana Raguž

Tijekom svog rada u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba svakodnevno radi sa psihotraumatiziranom djecom i njihovim obiteljima, djecom i roditeljima u procesu razvoda braka, kao i s djecom i roditeljima koji se obraćaju s poteškoćama u raznim aspektima dječjeg ili roditeljskog funkcioniranja.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Nakon završetka studija psihologije 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu pripravnički staž odrađuje u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba gdje nastavlja raditi i radi i danas na radnom mjestu i psihologa. Završila je I. stupanj, a aktualno pohađa II. stupanj kognitivno – bihevioralne terapije u edukaciji za psihoterapeuta.

Tijekom svog rada u Poliklinici svakodnevno radi sa psihotraumatiziranom djecom i njihovim obiteljima, djecom i roditeljima u procesu razvoda braka kao i s djecom i roditeljima koji se obraćaju s poteškoćama u raznim aspektima dječjeg ili roditeljskog funkcioniranja.

Koautorica je u dva poglavlja knjige „Znanost i umjetnost odgoja“ glavne urednice prof.dr.sc. Gordane Buljan Flander koja je publicirana u 2019. godini. Redovito i aktivno sudjeluje na nacionalnim i međunarodnim konferencijama, publicirala više stručnijh i znanstvenih radova. Tijekom 2018. i 2019. godine koordinirala je nacionalni istraživački projekt „Društvena online iskustva i mentalno zdravlje mladih“. Voditelj je brojnih radionica za djecu, edukacija i seminara za stručnjake i roditelje na temu zlostavljanja djece i razvoda braka roditelja.

Predavači