×

Online pedagoška akademija 2020/2021

Predavači

mag. nutr. Diana Gluhak Spajić

Vlasnica Sustava za Upravljanje Kategorijama Prehrane Healthy Meal Standard, gdje je ujedno i nositelj revolucionarnih promjena prehrane u osnovnim školama i vrtićima.
Diana Gluhak Spajić
Diana Gluhak Spajić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Vlasnica Sustava za Upravljanje Kategorijama Prehrane Healthy Meal Standard, gdje je ujedno i nositelj revolucionarnih promjena prehrane u osnovnim školama i vrtićima. Inovacijska projekt menadžerica, magistra nutricionizma i doktorantica interdisciplinarne biotehnologije na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Suvlasnica je poduzeća RED FORK za istraživanje i razvoj u biotehnologiji, gdje zajedno sa suprugom Branimirom i još dva člana tima radi na razvoju stroja za print personaliziranih dodataka prehrani.

Uz fakultet, kontinuirano se obrazuje ali i drži predavanja na državnim i međunarodnim stručnim i znanstvenim skupovima. Iza sebe ima bogato iskustvo rada u multinacionalnim korporacijama, bolnicama i poduzetničkim centrima. U Nestléu je bila na poziciji Menadžera za istraživanje i razvoj za područje Adriatic regije. Radi na razvoju interaktivne ICT aplikacije za izradu jelovnika za posebne prehrambene potrebe. Autorica dvije knjige, koautorica knjige "Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability 1st Edition" koja izlazi 16.3 2020. godine. Izvrsna govornica, iza sebe ima preko 1000 popularnih, stručnih i znanstvenih predavanja, stručna je suradnica mnogih medijskih kuća za područje znanosti o hrani i prehrambene politike.

Konzultantica, nositeljica pozitivnih promjena, inspiracije i motivacije u svojoj struci. Pragmatična i realna, čvrsto stoji na zemlji i ne samo da vjeruje, već aktivno radi za bolje sutra.

Predavači