×

Kako komunicirati s djecom novog doba

Predavači

Irena Orlović

Irena Orlović savjetodavna je terapeutkinja certificirana od strane njemačke krovne organizacije za Neurolingvističku psihoterapiju DVNLPt. Autorica je nagrađivane web-aplikacije Pametnica, vlasnica i urednica izdavače kuće Harfa putem koje je prethodnih 17 godina proučavala literaturu uglednih svjetskih neuroznanstvenika.
Irena Orlović
Irena Orlović

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Irena Orlović savjetodavna je terapeutkinja certificirana od strane njemačke krovne organizacije za Neurolingvističku psihoterapiju DVNLPt. Autorica je nagrađivane web-aplikacije Pametnica, vlasnica i urednica izdavače kuće Harfa putem koje je prethodnih 17 godina proučavala literaturu uglednih svjetskih neuroznanstvenika. Vođena osobnim iskustvom kroz rad na ranoj stimulaciji sa svojom djevojčicom s teškoćama u razvoju neke od tih naslova objavila je i na hrvatskom jeziku pod sloganom “Knjige koje vole djecu” unutar svoje izdavačke kuće.

Autorica je terapeutske slikovnice “Djevojčica i sreća” koja osnažuje djevojčice i žene. Također je autorica edukativnih igara za poticanje predmatematičkih vještina i govorno-jezičnog razvoja. Zadnjih godina kao NLP trener bavi se osvještavanjem važnosti pravilnog povezivanja i komuniciranja s djecom kako bi ona izrasla u snažne zdrave ljude koji će moći nesmetano crpiti svoje unutarnje potencijale. Redovito organizira i vodi edukacije koje osvještavaju važnost rane stimulacije. Također rado motivira i osnažuje roditelje djece s teškoćama u razvoju.

Predavači