×

Kako komunicirati s djecom novog doba

Predavači

Iva Brčić

Iva Brčić mag.soc./phil. je međunarodno je priznata certificirana edukatorica The Happiest Baby i predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska.
Iva Brčić
Iva Brčić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Iva Brčić mag.soc./phil. je međunarodno je priznata certificirana edukatorica The Happiest Baby i predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska. Provodi prevenciju obiteljskog nasilja nad djecom uz potporu Zaklade Adris, te surađuje s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i Simbexom Hrvatska u edukaciji roditelja. Piše filmske osvrte Kids Friendly, te kao glavna glumica i savjetnica nagrađivanog filma Two Pink Lines širi svijest o problemu pred/postporođajne depresije.

Sudjeluje u emisijama DM Baby bonus, Dobro jutro Hrvatska, Kokice i Animatik. Stručna je suradnica u časopisu Mama&beba i internetskim portalima Roditelji.hr, Klokanica.24sata.hr i medijskapismenost.hr. Surađuje s vrtićima i školama, izlaže na stručnim simpozijima, te drži gostujuća predavanja o utjecaju medija na djecu i odrasle na Učiteljskoj akademiji, Akademiji dramske umjetnosti i Fakultetu političkih znanosti i u Zagrebu.

Predavači