×

Kompetencije djeteta novog doba

Predavači

Tajana Meštrović Joković

Tajana Meštrović Joković je odgojiteljica u DV Pčelica u Zagrebu, koja u svakodnevnom radu istražuje različite kreativne mogućnosti izražavanja djece rane i predškolske dobi pomoću klasičnih likovnih i digitalnih medija.
Tajana Meštrović Joković
Tajana Meštrović Joković

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Tajana Meštrović Joković završila je Tekstilno-tehnološki studij u Zagrebu 2007. godine te je radila kao asistent, a potom i samostalni kostimograf na brojnim predstavama u zemlji i inozemstvu. Osim kostimografijom, bavila se izradom nakita, modnih dodataka te uporabnih predmeta. Pohađala je 1991. godine Malu školu crtanog filma u organizaciji i realizaciji Zagreb filma. Godine 2009. osmislila je i vodila likovno-kreativnu radionicu „Zaronimo zajedno“ u sklopu manifestacije Ljeto u Dubravi, Narodnog sveučilišta Dubrava, namijenjenoj djeci svih uzrasta.

Upisuje 2009. godine Učiteljski fakultet u Zagrebu gdje završava Stručni studij predškolskog odgoja. Zaposlena je u Dječjem vrtiću Pčelica u Zagrebu u kojem radi kao odgojiteljica. Svoja znanja i kompetencije različitih struka primjenjuje u svakodnevnom radu istražujući različite kreativne mogućnosti izražavanja djece rane i predškolske dobi pomoću klasičnih likovnih i digitalnih medija.

Predavači